Besparingstips

De energie- en brandstofprijzen geven ons allemaal kopzorgen.

Daarom geven we jou graag enkele tips om energie te besparen en je uitgaven te drukken.

Koop lokaal

Geen verre afstanden om je inkopen te doen, maar lekker dichtbij. Combineer je het bovendien met een fietsritje, dan is het niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je gezondheid. Kom je toch met de wagen? Je hoeft geen parkeerplaats te zoeken, want voor onze showroom is er een ruime parking.

Plaid

Wordt het ’s avonds al wat frisser? Laat de chauffage nog even uit, maar verwarm je onder één van onze zachte dekentjes. In onze showroom vind je dekentjes van Ferm Living, Proflax, Claudi en Rolf Benz. Kies jouw favoriet: een dekentje in fleece of met (lams-)wol, effen of met motief, in zachte tint of felgekleurd.

kaarsen

Heb je ’s avonds graag wat sfeerverlichting (als je TV-kijkt)? Lichten uit, kaarsen aan!
In ons assortiment vind je (geur)kaarsen en kaarsenhouders van Serax en Ferm Living.

Big green Egg

Investeer in een Big Green Egg! Je kookt zonder elektriciteit te verbruiken èn je kan je er bovendien ook nog wat aan warmen 😉
Meer weten over deze kamado ? Kom bij ons langs, we vertellen je graag honderduit over dit buitenkooktoestel dat helemaal ‘weatherproof’ is. 
Op 1 en 2 oktober organiseren we van 13 tot 17u een kookdemo !

Oplaadbare lampjes

Heb je een dubbele meter, die piek- en daluren onderscheidt?
Geniet dan in het weekend van het goedkopere tarief om de lampjes van Fatboy of Ferm Living op te laden en geniet tijdens de week van LICHT !

lang slapen

Draai de televisie uit en geniet van een deugddoende nachtrust in een comfortabel Lattoflex bed. Da’s dubbel voordeel: energie besparen èn fit aan de dag beginnen. Als Lattoflex expert adviseren we jou graag bij de keuze van je slaapcomfort.

tapijt

Als je geen vloerverwarming hebt kan de vloer koud aanvoelen. Met een zacht tapijtje op de vloer doorbreek je de kou. In onze showroom vind je meteen leverbare exemplaren van Rolf Benz, Kymo en Ferm Living. Kom langs en kijk welke kleur perfect in jouw interieur zou passen.

toonzaalmodellen

Wil je in het algemeen besparen? Kies dan één van onze toonzaalmodellen aan voordeelprijs. Kan je de aankoop van een nieuwe kleerkast, salon of slaapkamer echt niet meer uitstellen, dan is een afgeprijsd toonzaalmodel misschien wèl de oplossing. Zo kies je voor kwaliteitsvol en budgetvriendelijk meubilair.

samen eten

Spreek af met vrienden of familie: om de beurt koken, om de beurt bij mekaar gaan eten …
De grote eettafel die je hiervoor nodig hebt, vind je bij ons !
In de collectie van Rolf Benz en Hülsta zijn er verschillende verlengbare tafels, die je in een handomdraai van compact naar ruim omtovert.

Dat is dus niet alleen energie besparen, maar ook nog eens reuzegezellig !

quooker kraan

Ga voor direct kokend water uit de kraan, met een Quookerkraan.
De energie die nodig is om het water in de geïsoleerde boiler warm te houden is lager dan de energie die nodig is om water te koken op de kookplaat of in de waterkoker (bij frequent gebruik).

Meer weten over de Quooker-kraan? In onze showroom hebben we een demo-model geïnstalleerd, waarmee we jou de werking perfect kunnen tonen.