Uw meubelwinkel in Oost-Vlaanderen

U droomt van een modern interieur? Dan is een bezoek aan onze showroom in Denderleeuw (Oost-Vlaanderen) de eerste stap. En meteen ook een must voor uw inspiratie. U voelt meteen welke keukens, Hülsta meubelen en salons van Rolf Benz tot uw verbeelding spreken. 

Interieur met persoonlijkheid

Bij meubelwinkel Van der Waerden nemen we alle tijd om uw smaak te leren kennen. Zo zorgen we ervoor dat uw inrichting nooit anoniem wordt en altijd úw persoonlijkheid weerspiegelt. Het resultaat is een modern interieur, dat u niet zo gauw in catalogi terugvindt. Volledig afgestemd op uw inspiratie, stijl en budget.

Kwaliteit en duurzaamheid centraal

Onze vaste kwaliteitsmerken Hülsta en Rolf Benz trekken resoluut de groene kaart. Maar ook kwaliteit staat bij deze inspirerende merken centraal. Ervaar in onze meubelwinkel het absolute zitcomfort van Rolf Benz. Raak de natuurlijke lederhuid aan en voel de nonchalante stoffering die u omsluit. De wandmeubelen van Hülsta doen u op hun beurt perplex staan door de verfijnde afwerking.

Maak een afspraak met onze interieurspecialisten. Uw inspiratie en onze ervaring zorgen voor een puzzel, die altijd klopt en verrast.

Openingsuren DENDERLEEUW

Dinsdag, donderdag, vrijdag: 9.30 tot 12u -13.30 tot 18u 
Woensdag: 9.30 tot 12u
Zaterdag: 10 tot 17.30u 
Zondag van oktober tot april: 14 tot 17u
Maandag en woensdagnamiddag: na afspraak

Afspraak? Bel 053/66.86.45 of mail info@vanderwaerden.be 
 

Openingsuren GENT 

Wegens COVID19, bezoek mogelijk na afspraak: 09/330.23.77

 

 

 

Contacteer ons

DENDERLEEUW
Steenweg 480
9470 Denderleeuw
België
GENT
Ghelamco Arena Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent
België