Hülsta instapdressing


Dressings


Dressings

Wie droomt er niet van een dressing op maat in de slaapkamer? Ontdek de mogelijkheden van Hülsta, Interlübke en Neves. Praktische, stijlvolle kleerkasten voor de garderobe van zowel vrouwen als mannen. Van der Waerden ontwerpt ze tot op de centimeter en houdt rekening met uw wensen én uw budget.

Hülsta kleerkastindeling

Dressing op maat

Met Interieur Van der Waerden én Hülsta kunt u uw slaapkamerplannen realiseren. Een dressing van Multi-Forma past in elke slaapkamer, hoe groot of hoe klein ze ook is.

Ook de collecties van Interlübke bieden oplossingen op maat voor uw kleerkast. 

De indeling bestaat niet enkel uit een kleerstang en legplanken, we hebben ook hangers voor broeken, stropdassen en verdeellades voor kousen. Opbergen en organiseren wordt kinderspel. En zelfs met minder maakt u plaats voor meer.

Wij begrijpen dat in uw walk-in-closet, iedere centimeter telt. Hoe meer u kwijt kan in uw kast op maat, hoe beter. Net ? Iedere nis en ongebruikte ruimte kan u volledig benutten dankzij ons handig systeem. Geen verloren centimeters meer, wel extra opbergruimte.

 

Maatwerk voor uw dressing 

Kiest u voor een volledige instapdressing of prefereert u liever een gesloten kleerkast op maat? Onze specialisten helpen u bij uw keuze. 

Een kast op maat, dat is een opgeruimde kast. U kiest zelf de indeling. Hebt u weinig jurken, maar wel veel broeken en rokken? Dan kan u kiezen voor extra hangers of lades. Voor iedereen is er een oplossing op maat.

Dressing onder schuine plafonds

Heeft u schuine plafonds in uw woning? Dan weet u ook hoe moeilijk het is om alle ruimte onder het schuine dak te benutten. 

Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal en ontdek ons aanbod. Wilt u kasten die reiken van de vloer tot aan het plafond? Dan is een maatkast de ideale oplossing, ook bij schuine plafonds.

Ook nog op zoek naar dé perfecte opbergoplossing voor de badkamer, de bijkeuken of de wasplaats?

Dankzij de maatoplossingen van Neves kan u alles optimaal op elkaar afstemmen.

Inloopkleerkast

De flexibele Hülsta-componenten laten toe om ook een nis in uw slaapkamer optimaal te benutten. Met dit veelzijdige kastensysteem wordt uw gedroomde inloopkleerkast dan ook realiteit.

Het nieuwe design van deze dressing ontdekt u in onze showroom. Vertel uw ideeën aan onze interieurspecialisten en wij maken uw slaapkamer op maat en ook nog eens op en top Hülsta!

Inspiratie voor uw dressing op maat

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen