Hülsta, instapdressing


Dressings


Dressings

Welke dame droomt niet van een dressing op maat in de slaapkamer, waarin elk jurkje volledig tot haar recht komt? Maar ook heren zijn gek op de praktische en stijlvolle kleerkasten van Hülsta, Interlübke en Neves. Van der Waerden ontwerpt ze tot op de centimeter, met oog voor uw wensen en binnen uw budget.

Plaats voor meer

Met Interieur Van der Waerden én Hülsta kunt u uw slaapkamerplannen realiseren, ongeacht de ruimte die u heeft. Want een dressing van Multi-Forma past in elke slaapkamer.

Ook de collecties Collect of Intaro van Interlübke bieden oplossingen op maat voor uw kleerkast. 

De indeling bestaat niet alleen uit een kleerstang en legplanken, maar ook hangers voor broeken, stropdassen en verdeellades voor kousen. Opbergen en organiseren wordt een makkie. En zelfs met minder maakt u plaats voor meer.

 

Iedere centimeter telt

Wij begrijpen dankzij onze jarenlange ervaring dat in uw walk-in-closet, iedere centimeter telt. Zo kan je net dat beetje meer kwijt in je gloednieuwe kast op maat. Iedere nis en ongebruikte ruimte kan je dus volledig benutten dankzij ons handige systeem. Geen verloren centimeters meer, maar extra opbergruimte.

 

Maatwerk voor uw dressing op maat

Kies je voor een volledige instapdressing of liever een gesloten kleerkast op maat? Onze specialisten staan u bij met raad en daad. 

Een kast op maat, dat is een opgeruimde kast

Met een kast op maat kiest u helemaal zelf welke opbergruimte u in de kast wilt: draagt u nooit jurken maar liever broeken en rokken? Dan kan u kiezen voor extra hangers of lades. Zo is er voor iedereen de perfecte oplossing op maat.

Handig voor schuine plafonds

Heeft u schuine plafonds in uw woning? Dan weet u ook hoe moeilijk het is om alle ruimte onder het schuine dak te benutten. 

Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal en ontdek ons aanbod. Wilt u kasten die reiken van de vloer tot aan het plafond? Dan is een maatkast de ideale oplossing.

 

Neves in ons aanbod

Bent u naast een inloopdressing ook nog op zoek naar dé perfecte opbergoplossing voor in de badkamer, de bijkeuken of de wasplaats?

Dankzij de maatoplossingen van Neves kan u alles prima op elkaar afstemmen.

 

Een inloopkleerkast van formaat

De flexibele Hülsta-componenten laten toe om ook een nis in uw slaapkamer optimaal te benutten. Met dit veelzijdige kastensysteem wordt uw gedroomde inloopkleerkast dan ook realiteit.

Het nieuwe design van deze dressing ontdekt u in onze showroom. Bespreek uw wensen met onze interieurspecialisten en maak uw slaapkamer op maat & op en top Hülsta!

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen