101496103_5070122503005447_6936440722128109568_n


Eetkamer


Eetkamer

De meubelen voor uw eetkamer omvatten uiteraard veel meer dan louter een grote tafel en comfortabele stoelen.
In moderne interieurs zijn eetkamers steeds meer een deel van de living, waardoor een evenwichtige mix met woonkamerinterieur vanzelfsprekender wordt om uw eetkamer in te richten.

Laat u inspireren door onze vele ideeën voor eet- en woonkamers. Onze interieurexperts werken er slimme en doordachte ideeën voor uit. Zowel voor kleine als grotere woningen. 

Voor wie echt geniet van een avondmaal na het werk of van het rustig tafelen op zondag, begint het tafelplezier uiteraard bij comfortabele meubelen in uw eetkamer. Idealiter kan de hele familie aan de tafel aanschuiven en is ze meteen ook groot genoeg voor wanneer u eens wat meer gasten ontvangt bij een feestje. Alle ingrediënten voor een moderne eetkamer vindt u bij Interieur Van der Waerden.

De eetkamer is vaak één van de belangrijkste plekken. De ruimte moet dus gezelligheid uitstralen èn praktisch ingericht zijn. Dat omvat enkele elementen:

  • Een lange tafel zodat u vlot vrienden en familie kan ontvangen
  • Comfortabele en stijlvolle stoelen waar u makkelijk urenlang op wil blijven zitten.
  • Een dressoir met een passend design, maar vooral ook met veel opbergruimte zodat u uw volledige servies, bestek en glazen kan opbergen.
  • Een vitrinekast met plaats voor wat decoratie-elementen die u naar eigen stijl kan inrichten. 
  • Etc.

 

Meubelen voor de eetkamer: functionaliteit en design naadloos gecombineerd 

Bij de keuze voor uw eettafel en stoelen is het dus belangrijk dat ze echt aansluiten bij uw interieur en uw persoonlijke smaak. De huiselijkheid en gezelligheid zijn universele eigenschappen voor iedere geslaagde eetkamer en het dressoir moet niet focussen op de decoratie maar op voldoende opbergruimte binnenin.

De eetkamer is één van de meest gebruikte plaatsen van de woning. Het gezin komt er samen om te eten na een drukke dag op het werk en op school. Aan de eettafel zit u ook samen met familie en vrienden tijdens de mooiste levensmomenten.

Kortom, aan uw eet- of woonkamer zal u talloze levensherinneringen overhouden. Het minste wat uw eetruimte dan verdient, is klasse, stijl en design, toch? Daar helpen wij bij Interieur Van der Waerden graag bij. Maak gerust een afspraak voor een inspiratiesessie.

 

Gezellige eetkamers in alle stijlen

Om de juiste eetkamermeubels te kiezen wilt u dan ook tijd maken. Is uw woning modern qua interieur? Kiest u voor een strakke eetkamerset? Of maakt u liever een vrije combinatie van tafels en stoelen om nog meer uw eigen accenten in uw woonkamer te leggen?

Welke stijlvoorkeuren u ook heeft: bij Interieur Van der Waerden geven we u graag de nodige inspiratie. 
U vindt vast en zeker uw smaak bij de moderne en praktische eetkamerkasten van Hülsta of Interlübke en de comfortabele stoelen van Rolf Benz, Hülsta of Sedus. 

 

Met Hülsta voor harmonie

Hülsta tafels zijn compact en verlengbaar; het resultaat van meer dan 80 jaar ambachtelijk vakmanschap. Alle meubelen voor uw eetkamer zijn trouwens op elkaar afgestemd. 

Dezelfde accenten keren terug in uw wandkast en dressoir, die op hun beurt de moderne stijl van uw tafel volgen.

 

Rolf Benz stoelen à la carte

Ook bij Rolf Benz vindt u de perfecte meubelen voor een moderne eetkamer. Ergonomisch, strak en spontaan. Dat zijn hun tafels en stoelen ten voeten uit. De lederen stoelfauteuils geven elke eettafel extra cachet, maar komen ook perfect tot hun recht in uw salon.

Ontdek ook de stijlvolle stoelen en tafels aan afhaalprijzen van Now! by Hülsta. Kies uw favorieten en combineer. Samen met Interieur Van der Waerden stelt u uw eetkamer volledig volgens uw smaak samen.

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat interieur Van der Waerden voor u kan betekenen