Jouw droomkeuken

Plannen voor een nieuwe keuken? We verwelkomen je graag in onze showroom !
Met heel wat jaren ervaring op de teller, weten we perfect welke ingrediënten de ideale keuken bevat. We houden rekening met jouw stijl, je wensen èn je budget. 

Plan 

Een eerste stap in het ontwerp van de keuken, is het plan. Of we nu werken met een bestaande ruimte of in een nieuwbouw, we gaan voor de meest ideale opstelling, met zoveel mogelijk bergruimte en een praktische indeling. 

Materialen 

Als de indeling en elementen min of meer gekozen zijn, bekijken we de brede waaier aan materialen. 
Welk front kies je voor je keuken? Welk werkblad heeft jouw voorkeur? Kies je jouw keuken met greep of liever greeploos? 
Heel wat mogelijkheden dus, die we samen overlopen met de stalen erbij. 

Offerte 

Na een eerste gesprek maken we een offerte op met 3D tekeningen. Deze offerte wordt bij een tweede afspraak gedetailleerd overlopen, zodat jij duidelijk weet wat je mag verwachten; 
Overtuigd van ons aanbod, de kwaliteit en de service? Dan sluiten we een overeenkomst tot samenwerking en werken we de plannen verder uit: we bevestigen al jouw keuzes en werken een technisch plan uit. 

Plaatsing

We bespreken wanneer de plaatsing best ingepland wordt en houden hier dan ook rekening mee. Onze ervaren vakmensen komen op de afgesproken datum bij jou en installeren jouw droomkeuken ! 

Genieten 

Na het plaatsen van de keuken moet er nog maar één ding: genieten ! Genieten van je keuzes, de makkelijk te onderhouden materialen, de praktische indeling en uiteraard ook van het lekkere eten dat je klaarmaakt in je nieuwe keuken. 

Extra genieten? 
Dat doe je met een mooi Serax-servies. De verschillende collecties zijn te ontdekken in onze showroom.