Bent u van plan om uw keuken te renoveren in Sint-Lievens-Houtem? Na vele jaren koken kan je keuken er nogal groezelig gaan uitzien: de spatwand is helemaal verkleurd (of misschien had je helemaal geen spatwand en zitten er vele vlekken op de muren. Is de verlichting te ouderwets geworden of hangen de keukenkastjes meer uit hun scharnieren dan dat ze er netjes in hangen? Een van dé items die vaak vervangen moeten worden in keukens tijdens een grondige keukenrenovatie, is het keukenwerkblad. Wij geven je graag tips & tricks uit onze jarenlange ervaring om je mee te begeleiden in een keukenrenovatie.

Bij Van der Waerden helpen we je graag om jouw gloednieuwe droomkeuken te realiseren. Met meer dan 90 jaar ervaring onder onze riem hebben we dan ook alle expertise in huis om jouw keuken van A tot Z te realiseren.

Je keuken weer volledig in het nieuw

Top, je hebt beslist om de keuken volledig te gaan renoveren! En bij welke specialist in de regio Sint-Lievens-Houtem kan je dan beter terecht dan bij Van der Waerden? Wij hebben alvast een kleine checklist voor jou opgesteld zodat je weet waar je allemaal rekening mee moet houden als je graag je nieuwe keuken wilt laten installeren.

Nieuwe spatwand?

Heb je een nieuwe spatwand nodig in je keuken? Wij kijken graag met jou mee welke spatwanden goed passen bij de keuken zelf, maar ook bij de rest van je huis. Kies je liever voor tegels, een metalen spatwand of heb je nog een ander idee? Samen komen we er zeker uit en overleggen we de pro’s en contra’s van verschillende opties.

Is het tijd voor een nieuwe kraan?

Na enkele jaren tijd kan het ook tijd zijn om je kraan in de keuken eens te vervangen. Zeker als je voor een volledig nieuw design in de keuken gaat, kan het zijn dat je ook je kraan moet aanpassen zodat ze er weer goed bij passen. Misschien is het ineens ook hét moment om je keukenkraan te upgraden naar een Quooker, als je dat graag wilt.

Het werkblad vervangen

Ook het werkblad is aan vervanging toe na jarenlange dienst: er zitten diepe groeven in, het materiaal is afgesleten en echt hygiënisch kan je het niet meer noemen. Als je dan toch je keuken volledig in het nieuw wilt steken, is het tijd om eens te kijken naar een nieuw werkblad. Er zijn veel verschillende materialen waaruit je kan kiezen: van hard graniet tot een prachtige houtsoort. Wij adviseren je graag welk materiaal het beste past bij jouw keuken en kookgewoonten.

Mag het aanrecht opvallen of liever wat opgaan in de rest van het interieur? Onze interieurspecialisten kijken met jou mee welke stijl het beste past in je woning.

Nieuwe look & feel voor je keukenkastjes

Ben je helemaal uitgekeken op de keukenkastjes die je nu hebt? De stijl van keukenkastjes is ook erg onderhevig aan het huidige modebeeld. Wij helpen je graag mee beslissen welke afwerking ideaal zou zijn voor de keukenkastjes: of dat een hoogglans is of net een strakke, matte look.

Met of zonder keukeneiland?

Tenslotte: denk er ook zeker over na of je graag een keukeneiland wilt integreren in je keuken. Tijdens een keukenrenovatie is dit het ideale moment.

Kom uw project bespreken met onze interieurspecialisten

Maak uw afspraak