Ben je op zoek naar een keuken waar je alles gemakkelijk kan opbergen en wegleggen? Dan is een keuken op maat perfect: je beslist dan namelijk helemaal zelf hoe je de keuken wilt inrichten, welk type kastjes of lades je voorkeur hebben, wat alle afmetingen moeten zijn, welk type hout of natuursteen je graag wilt,... Ben je op zoek naar een keukenbouwer in de regio Wetteren voor een keuken op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Keukens op maat

Een keuken op maat is jouw droomkeuken net omdat je het 100% naar jouw zin kan maken: je kiest of je liever laminaat of massief hout wilt, misschien liever mat gelakt of hoogglans afwerking? Keukenkastjes op maat met glas of met ingebouwd licht,... een op maat gemaakte keuken biedt je zoveel mogelijkheden!  Bij Van der Waerden zijn we al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in maatwerk: wij kennen de kneepjes van het vak en weten dat je op zoek bent naar een keuken die er stáát. 

Ook je keukeneiland op maat in regio Wetteren

Behalve de keukenkastjes maken we ook met plezier het keukeneiland op maat. Want ook bij een keukeneiland is regelmatig maatwerk nodig. Wil je graag ingebouwde kasten in je keukeneiland, een speciale kraan, een wijnkast,...? Er zijn talloze opties voor je kookeiland! 

Waarom een kookeiland op maat?

Soms heb je niet zo veel ruimte voor je keuken, maar wil je toch graag een kookeiland. Een kookeiland is ideaal voor tijdens het koken: dan heb je extra ruimte om te koken en extra ruimte om te zitten of om kookspulletjes op te bergen. Als je niet veel ruimte hebt, kan een kookeiland op maat de ideale oplossing zijn: wij kijken samen met jou naar de indeling van de keuken en welk type kookeiland het beste zou passen. Soms is alleen een ‘schiereiland’ te plaatsen, dan staat één kant van het kookeiland tegen de muur. 

Keukens op maat: ook ergonomisch

Een ergonomische keuken: daar heeft iedereen baat bij. Keukentoestellen die gemakkelijker bereikbaar zijn, keukenkastjes waar je gemakkelijk aan kan,... Zeker als je bijvoorbeeld in een rolstoel zit, of moeilijker hoge plaatsen kan bereiken of niet gemakkelijk een trapje kan gebruiken,... ook dan is een keuken op maat een goede oplossing. Wij plaatsen alle toestellen en keukenkastjes op je ideale hoogte. Daarbij houden we ook rekening met de plaatsing van alle stopcontacten, USB-poorten,... de diepte van de kastjes,... Woon je in de regio Wetteren? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Denderleeuw om te ontdekken hoe wij uw keuken op maat ook nog eens volledig ergonomisch maken.

Benut alle ruimte in je moderne maatkeuken

Nog een laatste tip: probeer alle ruimte die je kan gebruiken in je maatkeuken, ook echt te benutten. Gebruik een draaikast of een uittrekkast in de hoeken, kies voor opberglades of enkele kastjes in je keukeneiland,... Ook om potten en pannen op te bergen, hebben wij de ideale oplossingen. Zo maken wij van jouw keuken een echte droomkeuken die ook weer snel opgeruimd is. Dan hou je veel meer tijd over om te genieten van je droomkeuken op maat. Ben je benieuwd geworden naar hoe zo’n droomkeuken er bij jou uit kan zien? We ontmoeten je graag in onze toonzaal in Denderleeuw en staan je bij met al onze jarenlange expertise.  Maak nu snel een afspraak in onze showroom of kom eens langs.