AV2130_GL_Weiss_HGL_HM_03.1


KoKen

De keuken is het kloppend hart van uw woning. Van ‘s ochtends voor de verkwikkende kop koffie tot de stiekeme snack in de late avond. Het is een plek waar u zich goed moet voelen.

Modern zwart-wit of huiselijk hout, Interieur Van der Waerden maakt kwalitatieve en moderne keukens op maat in elke stijl. Ergonomisch én mooi.

integrale_perlgrau_mood3_d3

Ontwerp samen met ons uw keuken op maat

Een keuken op maat kiezen begint bij een goed gesprek. En daarvoor nemen we bij Interieur Van der Waerden alle tijd. Kleuraccenten, praktische lades, een ruim werkblad… U vertelt ons wat u wenst en wat u graag ziet. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde oplossing en houden rekening met uw budget.

Wij bezorgen u een 3D-ontwerp bij de gedetailleerde offerte. Zo is uw droomkeuken geen droom meer en kan u zich ze al helemaal voorstellen! 

Onze service voor uw kookparadijs

Akkoord met ons voorstel? Dan maken we een uitgebreid technisch plan op. Onze eigen plaatsingsdienst installeert uw maatkeuken bij u thuis. Uw dossier houden wij bij in ons archief. Breidt u later de keuken uit of hebt u een nieuw toestel nodig, dan zijn wij er voor u. U blijft onze klant, ook na jaren.

Gespecialiseerd in maatwerk, al meer dan 90 jaar

Een keuken moet helemaal bij u passen. Als keukenspecialisten helpen we u dan ook bij iedere stap in de realisatie van uw keuken Van ontwerp tot planning en installatie, bij Van der Waerden kan u in elke fase terecht. We zijn niet voor niks al 90 jaar de keukenreferentie uit de streek. 
Onze keukens kennen wij door en door. Proactief meedenken doen we met plezier. 

Gekende en oerdegelijke merken

Voor uw droomkeuken op maat werken wij met gevestigde waarden uit de keukenindustrie, merken waar we al jaren op kunnen rekenen. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit en gaat uw keuken een leven lang mee. 
Daarnaast werken wij ook al jaren met de werkbladen van Corian, multifunctionele keukentoestellen van Siemens en Gaggenau en de kranen van Grohe. Ook een kraan van Quooker vindt u bij ons.

Van moderne keuken tot landelijke maatkeuken

Natuurlijk wilt u dat uw keuken de blikvanger is van uw huis, maar tegelijkertijd wilt u ook dat de nieuwe keuken helemaal in de stijl van uw woning past. Keukens op maat zijn de oplossing of het nu in een landelijke stijl is of in strak  design. 

Op zoek naar een combinatie van een witte keuken met houtaccenten, of liever een volledig zwarte keuken? Kom zeker eens langs in onze toonzaal. Wij tonen u wat er mogelijk is.

Functionele maatkeukens

Ook aan functionaliteit en afwerking hechten wij het grootste belang. Daarvoor staan onze keukens bekend.

Op zoek naar een nieuwe keuken of uw oude in een nieuw jasje? Bezoek onze showroom en vertel ons uw keukendroom! 

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen