AV2130_GL_Weiss_HGL_HM_03.1


KoKen

Uw keuken brengt mensen samen, van de verkwikkende kop koffie in de ochtend tot de stiekeme snack ‘s avonds. U moet er zich dan ook thuis voelen. 

Van modern zwart-wit tot huiselijk hout, Interieur Van der Waerden maakt kwalitatieve en moderne keukens op maat in elke stijl. Ergonomisch én mooi.

Ontwerp uw keuken op maat met ons

Een keuken op maat kiezen begint bij een goed gesprek. En daarvoor nemen we bij Interieur Van der Waerden alle tijd. Kleuraccenten, gerieflijke lades, een ruim werkblad… U vertelt ons over uw wensen en uw stijl. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde oplossing, met oog voor uw budget. 

Bij alle moderne keukens op maat krijgt u een gedetailleerde offerte en een 3D-ontwerp. Zo ziet u uw droomkeuken helemaal voor u! 

Onze service voor uw kookparadijs

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan stellen we een uitgebreid technisch plan op. Onze eigen, ervaren plaatsingsdienst installeert uw maatkeuken bij u thuis. Ook terwijl u al lang in uw gloednieuwe keuken kokkerelt, houden wij uw dossier bij in ons archief.
Zo kunt u steeds bij ons terecht voor bijkomende vragen of extra maatwerk. 

Gespecialiseerd in maatwerk, al meer dan 90 jaar

Uw keuken? Uw wensen! Als keukenspecialisten helpen we u dan ook graag bij iedere stap van uw keuken: van planning tot installatie: Van der Waerden staat u bij met raad en daad. Dat doen we tenslotte toch al meer dan 90 jaar. 
Door deze ruime ervaring kénnen wij keukens door en door en kunnen we u proactief helpen. 

Wij werken alleen met bekende en oerdegelijke merken

Voor uw droomkeuken op maat werken wij met bekende en oerdegelijke merken. Zo bent u ook zeker van de kwaliteit en kan uw keuken met een gerust hart jarenlang mee. Droomt u al een tijdje van zo’n handige Quooker-kraan? Die vindt u ook in ons ruime assortiment.
Daarnaast werken wij ook al jaren met de werkbladen van Corian, de multifunctionele keukentoestellen van Siemens en Gaggenau en de kranen van Grohe. 

Van moderne keuken tot landelijke maatkeuken

Natuurlijk wilt u dat uw keuken de blikvanger is van uw huis, maar tegelijkertijd wilt u ook dat de nieuwe keuken helemaal in de stijl van uw woning past. Net daarom zijn keukens op maat wat u zoekt: of u liever een landelijke keuken wilt, of droomt van een strakke designkeuken, bij Van der Waerden bieden we een hele waaier aan maatkeukens aan.

Bent u op zoek naar een combinatie van een witte keuken met houtaccenten, of liever een volledig zwarte keuken? Kom dan zeker eens naar onze toonzaal. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. 

Functionele maatkeukens

Functionaliteit en afwerking tot in de fijnste details. Dat is waar onze keukens op maat om bekend staan. Wilt u een nieuwe keuken plaatsen of uw oude in een nieuw jasje steken? Kom langs in onze showroom en bespreek uw wensen met ons! 

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen