Lattoflex Oscar bed


Lattoflex


Lattoflex

Ergonomisch en heerlijk slapen

Als Lattoflex Expert adviseren we u graag bij de keuze van uw lattenbodem en matras. 

Kom langs in onze vernieuwde slaapafdeling en ontdek het uitgebreid gamma. 

 

Lattoflex: ergonomisch en heerlijk slapen

Het merk Lattoflex bestaat al sinds 1957 en bracht een revolutie teweeg in het landschap van de lattenbodems. Zij kwamen ooit met de primeur om een lattenbodem in verschillende segmenten op te delen. 

Vele andere merken volgden. Met dit systeem wordt uw hele lichaam gelijkmatig ondersteund over de volledige lengte van uw bed.
Veel beter voor uw nachtrust én lichaam.

Lattoflex blijft constant samen met medische professionals innoveren en verbeteren.

De allerbeste materialen

Lattoflex gebruikt de allerbeste materialen en de meest recente technologie om de lattenbodems te vervaardigen. 

De klassieke lattenbodems zijn gemaakt van kwalitatieve houten latjes, die extra veerkrachtig en buigzaam zijn. De innovatieve lattenbodems bestaan uit glasvezellatten die een nog steviger ligcomfort aanbieden en zeer veerkrachtig zijn. 

Naast de traditionele lattenbodems, vinden we ook de Winx-bedbodems in hun assortiment. Deze bodems zijn gemaakt uit honderden flexibele steunpunten die heel het lichaam ondersteunen en zich perfect aanpassen.

Ook elektrisch verstelbaar: handig! 

Leest u nog graag even voor  het slapen gaan? Of kijkt u nog naar uw favoriete serie in bed? Niets gemakkelijker dan een elektrisch verstelbare lattenbodem. U blijft heerlijk in bed liggen en de elektrische motor doet het werk. Zo kan u snel en makkelijk uw lig- of zithouding aanpassen, zonder dat u moet opstaan. Dat is pas ontspannen!

Liever geen elektrisch verstelbare hoofdsteun, rugsteun en/of voetensteun? Wij bieden ook modellen aan waarbij je deze manueel kan verstellen. 

Kom uw nieuwe Lattoflex-lattenbodem uittesten

Een nieuwe lattenbodem koopt u niet zonder te testen. Kom daarom zeker langs in onze toonzaal in Denderleeuw om uitgebreid enkele Lattoflex-lattenbodems uit te proberen. Zo voelt u echt welke matras en lattenbodem bij u past. 

Een lattenbodem is een investering in uw gezondheid en nachtrust. Van der Waerden helpt u graag bij uw keuze.
Benieuwd? Maak dan snel een afspraak!

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen