Lattoflex Oscar bed


Lattoflex


Lattoflex

Ergonomisch en heerlijk slapen

Als Lattoflex Expert adviseren we u graag bij de keuze van uw lattenbodem en matras. 

Kom langs in onze vernieuwde slaapafdeling en ontdek het uitgebreid gamma. 

 

Lattoflex: ergonomisch en heerlijk slapen

Het merk Lattoflex bestaat al sinds 1957 en bracht een revolutie teweeg in het landschap van de lattenbodems. Het idee om een lattenbodem in verschillende segmenten op te delen, komt van dit innovatieve merk. 

Sindsdien is het de gewoonte om een lattenbodem zo op te delen, dat je hele lichaam heel gelijkmatig ondersteund wordt over de volledige lengte van uw bed.
Veel beter voor uw slaap en lichaam.

De laatste decennia bleef Lattoflex natuurlijk innoveren en verbeteren, samen met medische professionals.

De allerbeste materialen

Om de Lattoflex-lattenbodems te maken, wordt er gebruik gemaakt van de allerbeste materialen en de nieuwste technologie. 

De klassieke lattenbodems zijn gemaakt van kwalitatieve houten latjes, die extra veerkrachtig en buigzaam zijn. Of ze worden gemaakt met glasvezellatten die een steviger ligcomfort aanbieden en zeer veerkrachtig zijn. 

Naast de traditionele lattenbodems, vinden we ook de Winx-bedbodems in het assortiment van Lattoflex: deze bodems zijn gemaakt uit honderden flexibele steunpunten die uw lichaam ondersteunen en zich perfect aanpassen.

Ook elektrisch verstelbaar: handig! 

Leest u nog graag even voor u gaat slapen? Of kijkt u nog naar uw favoriete serie? Niets gemakkelijker dan een elektrisch verstelbare lattenbodem: u blijft heerlijk in bed liggen en de elektrische motor doet het werk voor u. Zo kan u snel en makkelijk uw lig- of zithouding aanpassen, zonder dat u moet opstaan. Dat is pas ontspannen!

Liever geen elektrisch verstelbare hoofdsteun, rugsteun en/of voetensteun? Wij bieden ook modellen aan waarbij je deze manueel kan verstellen. 

Kom uw nieuwe Lattoflex-lattenbodem uittesten

Een nieuwe lattenbodem koop je niet zonder hem te testen. Kom daarom zeker langs in onze toonzaal in Denderleeuw om uitgebreid enkele Lattoflex-lattenbodems uit te testen. Zo weet u zeker welke van deze lattenbodems u binnenkort naar dromenland mag brengen. 

Van der Waerden staat u graag bij met advies: wij weten immers dat een lattenbodem ook een investering is in uw gezondheid en slaap. Geen zin in wachten? Maak dan snel een afspraak!