Lattoflex expert

Goed uitgerust aan de dag beginnen, begint bij een goede nachtrust. En een goede nachtrust is afhankelijk van het materiaal waarop je slaapt. Niet alleen je matras, maar ook je beddenbodem, je hoofdkussen en je bedkader zijn doorslaggevend voor jouw nachtrust.

Bij Lattoflex vind je een ruim assortiment aan ergonomische matrassen, hoofdkussens en beddenbodems die garant staan voor een optimale nachtrust.

betrokkenheid

vertrouwen

Kwaliteit

menselijkheid

productkennis

Lattoflex slaapcomfort : bodem en matras

Lattoflex Beddenbodems

Een goede nachtrust is belangrijk

Een ergonomische beddenbodem ligt aan de basis van goede slaapgewoonten. De juiste bedbodem voor jou is er eentje die volledig afgestemd is op jouw wervelkolom opdat je lichaam in een natuurlijke houding tot rust kan komen ‘s nachts. De laatste nieuwe spitstechnologie, een 100% natuurlijke slaaphouding en een stijlvol design. Dat is waar een Lattoflex bedbodem voor staat.

De juiste Lattoflex bedbodem kiezen

Iedereen heeft een ander lichaam en precies om die reden is niet iedere beddenbodem geschikt voor iedere persoon. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee dient te houden wanneer je op zoek gaat naar een bedbodem:

  • Ergonomische ondersteuning: zowel je matras als je bedbodem moeten jou ergonomische ondersteuning bieden opdat je goed kunt slapen. Om er de juiste bedbodem uit te kiezen, moet je je eerst en vooral afvragen hoe jij het liefst en het best slaapt: op je rug, op je zij of op je buik? Lig je graag erg hard of toch liever lekker zacht? Hoe is je lichaamsbouw (slank of breed gebouwd)?
  • Verstelbare bedbodem?: wens je een bedbodem die je snel en gemakkelijk kunt verstellen om bijvoorbeeld een boek te lezen of nog eventjes tv te kijken of ga je voor een traditionele bedbodem die je niet kunt verstellen?
  • Enkel of dubbel bed: ben je op zoek naar een bedbodem voor een enkel of voor een dubbel bed?
  • Lichaamsdruk moet gelijkmatig verdeeld worden: kies steeds voor een bedbodem die de drukpunten van je lichaam goed verdeelt om blijvend te genieten van optimale ondersteuning in je slaap. 

 

De experten van Lattoflex staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Lattoflex slaapcomfort : bodem en matras

Bedkaders van Lattoflex

Stijlvol en elegant slapen

Een bedkader, of een bedframe, is de afwerking van je bed. Een bed met een mooie afwerking nodigt nu eenmaal meer uit om in te slapen dan een bed met een saai, onaantrekkelijk design. De stijlvolle Lattoflex bedkaders zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en formaten en komen met de gewenste opties. Kies jij voor een zwarte, gestoffeerde bedkader met ronde poten? Of gaat jouw voorkeur uit naar een strakke bedkader met een romantisch hoofdbord? Of toch liever eentje met een hoofdbord en een kader in een modern ontwerp? Personaliseer jouw Lattoflex bedkader zodat hij naadloos aansluit op het interieur van jouw slaapkamer.

Lattoflex Matrassen

Een ergonomische matras is fundamenteel

Je kan nog zo’n mooie bedkader en zo’n kwaliteitsvolle beddenbodem uitgekozen hebben, als je geen goede matras hebt, is alle moeite voor niets geweest. Een goede matras houdt rekening met het aanpassingsvermogen van je lichaam, heeft de juiste stevigheid en beschikt over voldoende veerkracht. Een goede matras zorgt er niet alleen voor dat je uitgerust wakker wordt, maar verhelpt of vermijdt ook andere klachten, zoals pijn in je rug, schouders of nek. Lattoflex biedt een enorm aanbod aan ergonomische matrassen afgestemd op jouw lichaamsbouw.

Lattoflex slaapcomfort : bodem en matras
Lattoflex Oscar bed

Hoe kies je de juiste matras?

De juiste matras is diegene die zich aanpast aan jouw contouren. Er zijn verschillende elementen die je in aanmerking moet nemen wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe matras:

  • Stevigheid: of een matras stevig genoeg is of niet heeft in feite met twee dingen te maken. Allereerst gaat het om je eigen voorkeur. Lig jij comfortabel op een lekker zachte matras of slaap je toch beter op een hardere matras? Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met je gewichtsklasse. Slankere personen investeren best in een matras uit de gewichtsklasse “soepel” terwijl iets zwaardere mensen er goed aan doen om voor een matras uit de gewichtsklasse “stevig” te kiezen.
  • Veerkracht: de aanwezigheid van voldoende veren in je matras is belangrijk o.w.v. twee redenen. Enerzijds zorgt de veerkracht ervoor dat je matras zijn originele vorm opnieuw aanneemt zodra je je bed verlaat. Anderzijds zorgen de veren ervoor dat jouw matras extra lang meegaat.
  • Materiaal: kies voor een materiaal met een vochtafvoerende werking en een optimale ventilatie. Verder is het belangrijk dat het materiaal zich aanpast aan je lichaamsbouw en dat je matras voldoende veerkracht heeft. De gelfoam -, pocketveer – en koudschuim matrassen van Lattoflex voldoen aan al deze eigenschappen.

Wil jij een goede nachtrust? Eindelijk eens uitgeslapen wakker worden?

Maak een afspraak in onze showroom en dan helpen wij met een oplossing op maat van je wensen en noden!

Lattoflex slaapcomfort : bodem en matras

Houd rekening met eventuele allergieën bij de keuze van het vulmateriaal van je hoofdkussen en kies voor een kussen dat extra nekondersteuning biedt indien nodig. In het uitgebreide gamma aan Lattoflex hoofdkussens is er voor iedereen een geschikt hoofdkussen.

Wil jij investeren in een goede nachtrust? Maak een afspraak met een officiële Lattoflex-verdeler!

Lattoflex Hoofdkussens

Hoofdkussen dat bij je matras past

Naast een beddenbodem, een bedkader en een matras is ook de keuze van je hoofdkussen bepalend voor de kwaliteit van je nachtrust. Om goed te kunnen slapen, kies je voor een hoofdkussen dat past bij je slaaphouding én bij je matras.

Ben jij een zijslaper die op een zachte matras slaapt? Dan kies je best voor een vrij laag hoofdkussen. Een te hoog model zou in je matras zakken en je nachtrust verstoren. Als je op een hardere matras ligt, is een hoger hoofdkussen dan weer wel aangewezen.

Lattoflex slaapcomfort : bodem en matras

Contacteer ons

Lattoflex slaapcomfort

Maak een afspraak, dan voorzien wij 100% van onze aandacht voor u!

DENDERLEEUW

Steenweg 480
9470 Denderleeuw
België

 
 

OPENINGSUREN DENDERLEEUW

Dinsdag, donderdag, vrijdag:
9.30 tot 12u -13.30 tot 18u

Woensdag:
9.30 tot 12u

Zaterdag:
10 tot 17.30u

 

Zondag van oktober tot april
14 tot 17u

Maandag en woensdagnamiddag: 
na afspraak

Afspraak? Bel 053 66 86 45 
of mail naar info@vanderwaerden.be