Living

Het woord zegt het zelf: in uw living lééft u. U ontvangt er gasten, eet er met de hele familie en komt er ’s avonds tot rust voor de televisie.

Uw woonkamer is dan ook dè kamer bij uitstek die niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel. Net zoals de tv-meubelen en wandkasten van Hülsta.

Livinginrichting Now! by Hülsta

Wandelementen op maat

De meubelen voor uw woonkamer moeten beantwoorden aan uw levensstijl, veel opbergruimte bieden en tegelijk een harmonieus geheel vormen met uw salon. Daarom zijn de kasten van Hülsta volledig individualiseerbaar. Qua afmetingen én design. Met Hülsta gaat u trouwens voluit voor innovatie.

De nieuwste laktechnologie en led-verlichting zijn in hun tv-meubelen en kasten verwerkt. Schuifdeuren? Die gleden nog nooit zo zacht.

 

MULTI-FORMA II: innovatieve kastsystemen

Op zoek naar kasten die u volledig op maat van uw kamer kan laten maken? Dan is deze MULTI-FORMA II-serie zeker een collectie die u wilt ontdekken. 

Combineer kasten met draaideuren, vouwdeuren, kasten met een tv-vak of zeer ruime schuifdeuren voor de ideale garderobe. Perfect om uw droom-inloopkast samen te stellen, bijvoorbeeld.

 

Now! By Hülsta

Bent u niet persé op zoek naar maatwerk, maar wilt u niet settelen voor mindere kwaliteit? Dan is de serie Now! By Hülsta perfect voor u: dit zijn meubelen die u zelf kan vervoeren, samenstellen en monteren. Daarom zijn ze ook vriendelijker voor uw budget, maar blijven even veelzijdig en kwalitatief.

De geschiedenis van Hülsta

Sinds 1940 bestaat het merk Hülsta: opgericht door Aloïs Huls in Stadtlohn. Al sinds jaar en dag wil Hülsta hét meubelmerk bij uitstek zijn en kwaliteit bieden. Die kwaliteit is dan ook al van in het begin het centrale middelpunt van het bedrijf.

 

Designs met persoonlijkheid

Kies voor zachte houttinten of moderne lak. Werk met accentkleuren. Of misschien bent u wel te vinden voor een sfeervolle combinatie. In uw woonkamer komt uw individualiteit hoe dan ook perfect tot uiting dankzij de heldere designs van Hülsta kasten. Kom langs bij Interieur Van der Waerden en bespreek uw wensen, ideeën en budget. Samen met u ontwerpen we uw woonkamer op maat. Want in uw volmaakte woonwereld kunt u steeds uzelf zijn en leeft u zoals ú dat wil.

Op zoek naar een bepaalde serie van Hülsta of wilt u hulp bij het uittekenen van uw ideale kasten? Kom langs of stuur ons snel een mail, wij helpen u graag verder.

 

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Van der Waerden interieur voor u kan betekenen