Hülsta, inloopdressing


Maatkasten


Maatkasten

Maatwerk is al jarenlang één van onze troeven bij Van der Waerden. Om dit nog beter te kunnen realiseren, kiezen we voor een samenwerking met Neves – mooi op maat. Deze veelzijdige collectie biedt een oplossing voor uw dressing, bureauruimte, hallkast , bijkeuken of wasplaats. En dit alles perfect passend!

De dressing op maat van uw dromen

Uw kleerkast als instapdressing of toch achter (schuif-)deuren? We bieden heel wat praktische oplossingen, zo behoudt u het overzicht in uw kleerkast. 

Dankzij een kledinglift, een hoekopstelling, een centraal ladenblok, een pantalonhouder …is uw kledij vlakbij en weet u ook perfect waar dat ene hemd hangt.


Maatwerk voor een opgeruimde wasplaats

Voor de wasplaats zijn er veel handigheidjes: de wasmachine en droogkast op hoogte, met daaronder een uittrekbare tafel, bespaart extra inspanningen voor de rug. 

Zo houden wij ook rekening met ergonomie. Uw strijkplank en -ijzer, wasmanden, wasproducten enz. hebben een plaatsje binnen handbereik, maar zijn toch mooi opgeborgen. En de stofzuiger? Die krijgt ook een handige opbergruimte. 

Geen gedoe meer met een stofzuiger die regelmatig omvalt of gewoon in de weg staat.


Ontsierende details? Uit het zicht!

Nog een laatste voorbeeld: elektriciteitsleidingen, ventilatiebuizen, wifi-bakjes, … Ze zijn een “noodzakelijk” kwaad in ons dagelijks leven en ontsieren al eens een ruimte. Met Neves wordt uw technische ruimte een mooi afgewerkte opbergkast.


Benut alle ruimte in de inkomhal

De inkomhal: thuis van rondslingerende schoenen, tassen, jassen en nog enkele spulletjes die je eigenlijk maar enkele keren per jaar gebruikt. Je begrijpt al: ook hier kan je erg veel ruimte winnen door kasten op maat te laten maken. Kasten tot aan het plafond waar je ook lange winterjassen in kwijt kan, alle winteraccessoires mooi weggeborgen in een lade,… de opbergmogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

Een perfect ingerichte zolderkamer

De zolderkamer heeft vaak enkele schuine muren: niet zo handig om die ruimte goed te gebruiken. Net daarom zijn kasten op maat perfect: je benut alle ruimte die je kan gebruiken en dat geeft ook weer een meer opgeruimd gevoel op zolder.

Schuifdeuren op maat

Heb je een grote deur nodig in huis, maar vind je het moeilijk om een goede deur op maat te vinden? Neves maakt prachtige schuifdeuren die je perfect in je interieur kan integreren. En dat gaat van binnenschuifdeuren tot bijpassende kastschuifdeuren op maat: zo zorgen we voor een totaalinterieur dat mooi bij elkaar past tot in de kleinste details.

Neves: experts in kasten op maat

Kom naar onze showroom, waar je een instapdressing kan komen bewonderen. Naast deze dressing kan je ook inspiratie opdoen om je wasmachine, droger, strijkplank,… handig en ergonomisch op te bergen en onze uitgewerkte kastenwand te bekijken. Ontdek er de vele mogelijkheden van Neves. Samen met u bekijken we het plan van uw woning, enkele foto’s van de in te richten ruimte en stellen we u een oplossing op maat voor. Dat spreekt.

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Van der Waerden interieur voor u kan betekenen