Hülsta inloopdressing


Maatkasten


Maatkasten

Wij pakken bij Van der Waerden al jaren uit met ons maatwerk. Om dit nog beter te kunnen realiseren, kozen we voor een samenwerking met Neves – mooi op maat. Deze veelzijdige collectie biedt een oplossing voor uw dressing, bureauruimte, hallkast, bijkeuken of wasplaats. En alles past perfect bij mekaar.

Hülsta stropdassenhouder

De dressing van uw dromen

Uw kleerkast als instapdressing of toch liever (schuif-)deuren? We bieden verschillende praktische oplossingen, zodat u altijd het overzicht in uw kleerkast behoudt. 

Dankzij een kledinglift, een hoekopstelling, een centraal ladenblok, een pantalonhouder … hebt u alles bij de hand en ziet u ook perfect alles hangen.

Maatwerk voor een opgeruimde wasplaats

Voor de wasplaats kunnen wij praktische ideeën uitwerken. De wasmachine en droogkast op hoogte, met daaronder een uittrekbare tafel, bespaart u bijvoorbeeld van rugproblemen.

Zo houden wij ook rekening met ergonomie. Uw strijkplank en -ijzer, wasmanden, wasproducten enz. hebben een plaatsje binnen handbereik, maar zijn toch mooi opgeborgen. En de stofzuiger? Die krijgt ook een handige opbergruimte. 

Geen gedoe meer met een stofzuiger die regelmatig omvalt of gewoon in de weg staat.

Weg met ontsierende elementen

Wat met elektriciteitsleidingen, ventilatiebuizen, wifi-bakjes, … Ze zijn een noodzakelijk kwaad en ontsieren al eens een ruimte. Met Neves wordt uw technische ruimte een mooi afgewerkte opbergkast.

Benut alle ruimte in de inkomhal

De inkomhal is vaak een thuis van rondslingerende schoenen, tassen, jassen en nog enkele spulletjes die u eigenlijk maar enkele keren per jaar gebruikt. Ook hier kan u erg veel ruimte winnen door kasten op maat te laten maken. Kasten tot aan het plafond waar je ook lange winterjassen in kwijt kan, alle winteraccessoires mooi weggeborgen in een lade,… de opbergmogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

Een perfect ingerichte zolderkamer

De zolderkamer heeft meestal enkele schuine wanden: niet zo handig om die ruimte goed te gebruiken.  Daarom zijn kasten op maat perfect: u benut alle ruimte die u kan gebruiken en het geeft  een opgeruimd gevoel.

Schuifdeuren op maat

Hebt u een grote deuropening nodig in huis, maar vind u het moeilijk om een goede deur op maat te vinden? Neves maakt prachtige schuifdeuren die u perfect in uw interieur kan integreren. En dat gaat van binnenschuifdeuren tot bijpassende kastschuifdeuren op maat. Zo zorgen we voor een totaaloplossing die mooi bij elkaar past.

Neves: experts in kasten op maat

Kom naar onze showroom, en bewonder onze instapdressing. Naast deze dressing kan u ook inspiratie opdoen om uw wasmachine, droogkast, strijkplank,… handig en ergonomisch op te bergen. Wij hebben een volledige kastenwand voor u uitgewerkt. Ontdek de vele mogelijkheden van Neves. Samen met u bekijken we het plan van uw woning en eventueel enkele foto’s van de in te richten ruimte en stellen we u een oplossing op maat voor.

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Van der Waerden interieur voor u kan betekenen