Hülsta, Neo wandkast met bibliotheek


Maatkasten


maatkasten

Maatkasten zijn meestal kasten van muur tot plafond, tussen twee muren of in een nis. De beschikbare ruimte wordt volledig uitgewerkt naar wens van de klant: met deuren, laden, open vakken…

Met maatkasten benut u maximaal de beschikbare ruimte.

Praktisch ingedeelde opbergkast

Boekenkast op maat

Een echte boekenliefhebber wil een bibliotheek op maat van zijn boeken. Want boeken, die zijn er in alle formaten. De boekenkast kan daarom bijvoorbeeld volgens de hoogte van de ruggen van de boeken ingedeeld worden.

Ook voor de diepte van de kast kunnen wij rekening houden met de afmetingen van de boeken. Het is zelfs mogelijk om met twee dieptes te werken.

Mogen uw boeken zichtbaar zijn of toch liever achter een deur? Ook dat kiest u zelf bij een bibliotheek op maat. Waardevolle boeken kan u dan weer in een vitrine-element met een ingebouwde spot plaatsen.

TV wand op maat

Een televisietoestel neemt hoe langer hoe meer een prominente plek in de woonruimte in.
Onze tv-meubels kunnen perfect alle kabels en multi-mediatoestellen wegwerken. Elke TV-kast is echt anders. Geen standaard. U kan de kast zelfs uitbreiden tot een opbergruimte voor boeken, servies, … 

En wil u het toestel enkel zien wanneer u kijkt, dan kunnen we er een schuifdeur in verwerken. 

Geef ons de afmetingen van de muur en van de televisie en wij werken uw wensen uit. We maken de kast zo ruim of zo onopvallend als u wil.

Inrichting wasplaats op maat

Een van de meest onderschatte ruimtes in huis is de wasruimte. Nochtans, het is een ruimte die heel vaak gebruikt wordt. Met een goede indeling maak je van deze ruimte een super praktische ruimte waardoor de wekelijkse was en plas een plezier wordt.
We zorgen voor een kast waar de ingebouwde wasmachine en/of droogkast op hoogte kan geplaatst worden, met hieronder bijvoorbeeld een uittreklade. Op die manier spaart u uw rug bij het in- en uitladen van de toestellen.

De wasproducten staan binnen handbereik.
Wassen wordt zo echt een kinderspel.

Zelfs plek om een strijkplank en/of wasrek op te bergen, kan verwerkt worden.
En u kiest uiteraard of de inhoud van de kasten zichtbaar is, of achter schuifdeuren wordt geplaatst. 

Opbergkasten op maat

Een extra berging is zalig.
Komt altijd goed van pas. 
Een voorraad conserven, toestellen die minder vaak gebruikt worden,  kerstdecoratie …  in een praktische berging kan u echt bijna alles kwijt én vindt u ook alles vlot terug.

Een berging is trouwens ook handig om poetsgerief op te bergen: emmers, producten, zelfs de borstels en de stofzuiger. In een kast op maat kan alles. 
Droomt u ook van een praktisch ingericht huis? Kom eens langs met de afmetingen en ontdek de vele mogelijkheden.

Inspiratie voor maatkasten

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen