Maatkasten


maatkasten

Maatkasten worden vaak gezien als ingewerkte kasten, van muur tot plafond, tussen twee muren of in een nis. De beschikbare ruimte wordt volledig uitgewerkt naar wens van de klant, met deuren, laden, open vakken e.d. op de plaats naar keuze.

Met maatkasten benut je de beschikbare ruimte maximaal.

Bibliotheek

Een èchte boekenliefhebber wil een bibliotheek op maat van zijn boeken. Want boeken, die komen er in alle maten en gewichten. De indeling van de boekenkast wordt gemaakt volgens de hoogte van de ruggen van de boeken.

Ook voor de diepte van de kast wordt rekening gehouden met de afmetingen van de boeken. Het is zelfs mogelijk om met twee diepte-maten te werken.

Zet je je boeken zichtbaar of toch liever achter een deur? Ook dat kies je vrij bij een bibliotheek op maat. Heb je waardevolle boeken die een ere plaats verdienen? Kies dan voor een vitrine-element met een spot erop gericht.

TV wand

Een TV neemt hoe langer hoe meer een volwaardige plek in, in uw interieur.
Met alle kabels en multi-mediatoestellen die weg gewerkt moeten worden, is elke TV-kast verschillend en op maat van onze klanten. Een TV-kast kan ook een allesomvattende kast zijn, met opbergruimte voor boeken, servies, …

Het toestel kan zichtbaar zijn of overdag verdwijnen achter een schuifdeur.

Ook al is uw TV-wand niet van vloer tot plafond, toch kunnen we deze ook volledig volgens uw wensen uitwerken, rekening houdend met de beschikbare afmetingen.

Wasruimte

Een van de meest onderschatte ruimtes in huis is de wasruimte. En tegelijkertijd is het ook één van de meest gebruikte ruimtes. Mits een goede indeling maak je van deze ruimte een pareltje, waarbij de wekelijkse was en plas een plezier wordt.
We zorgen voor een ingebouwde wasmachine en/of droogkast op hoogte, met hieronder een uittreklade. Op die manier wordt je rug gespaard bij het in- en uitladen van de was.

De wasproducten staan binnen handbereik, zodat wassen echt kinderspel wordt.

Naast de toestellen kunnen we een smalle nis voorzien om bijvoorbeeld strijkplank en/of wasrek op te bergen.
Ook hier kan dit alles zichtbaar blijven of mooi weggewerkt worden achter schuifdeuren.

De kleur van uitvoering is uiteraard steeds naar keuze.

Berging

Een extra berging is vaak een welkome stockageruimte.

Een voorraadje conserven, toestellen die minder vaak gebruikt worden of kerstdecoratie : in een praktische berging kan je dit alles makkelijk bewaren en vind je het ook snel terug.

Een berging kan ook handig zijn om poetsgerief op te bergen: emmers, producten, ja zelfs de borstels of de stofzuiger kunnen mooi opgeborgen worden in een kast op maat.
Droom jij ook van een praktisch ingericht huis? Kom eens langs met de afmetingen en ontdek de vele mogelijkheden.

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen