Merken

Hülsta

Hülsta

Hülsta meubelen hebben steeds een eigen inspiratiebron en een duidelijke visie. Zo vindt u steeds een lijn die uw persoonlijkheid uitstraalt en versterkt. Woonkamer, slaapkamer of home-office, met Hülsta gaat u steeds voor karakter.

Lees meer

Rolf Benz

Rolf Benz

Al 50 jaar combineert Rolf Benz design met kwaliteit. En al 50 jaar perfectioneert dit merk zijn banken, zodat het vandaag synoniem staat voor ultiem zitcomfort. Rolf Benz zetels, tafels en stoelen weten altijd te verrassen door hun geborgenheid en flexibiliteit, die als een rode draad door de collectie lopen.

Lees meer

Now!

Hülsta Now

Hülsta kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs? Da’s Now! by Hülsta. Dit merk is de jongste telg uit de Duitse Hülsta familie, die met gepaste trots dezelfde functionaliteit en stijl combineert als haar voorouders. Met evenveel trots mag Van der Waerden u Now! by Hülsta in België presenteren.

Lees meer

Lattoflex

Lattoflex

Het merk Lattoflex bestaat al sinds 1957 en bracht een revolutie teweeg in het landschap van de lattenbodems. Het idee om een lattenbodem in verschillende segmenten op te delen, komt van dit innovatieve merk. Sindsdien is het de gewoonte om een lattenbodem zo op te delen, dat je hele lichaam heel gelijkmatig ondersteund wordt over de volledige lengte van uw bed. Veel beter voor uw slaap en lichaam.

 

Lees meer

Onze merken

Bij Interieur Van der Waerden kiezen we resoluut voor Duitse kwaliteitsmerken. De kwaliteit weerspiegelt zich in het design, de keuze van de materialen, de afwerking en de ambachtelijke details. 
Stuk voor stuk kenmerken die we terugvinden bij Hülsta, Interlübke en Rolf Benz. 

Echte kwaliteit betekent ook duurzaamheid, onberispelijke functies, lange houdbaarheid en schoonheid die blijft, ook na vele jaren. Dit is de kwaliteit waar Hülsta, Interlübke en Rolf Benz voor kiezen. Alle meubelen en salons worden individueel, volgens order, in Duitsland gemaakt. Na de fabricage zijn er ook strenge kwaliteitscontroles.  En om al deze kwaliteitsnormen kiezen wij voor Hülsta, Interlübke en Rolf Benz.