Merken

Hülsta

Hülsta

Hülsta meubelen hebben steeds een eigen inspiratiebron en een duidelijke visie. Zo vindt u steeds een lijn die uw persoonlijkheid uitstraalt en versterkt. Woonkamer, slaapkamer of home-office, met Hülsta gaat u steeds voor karakter.

Lees meer

Rolf Benz

Rolf Benz

Al 50 jaar combineert Rolf Benz design met kwaliteit. En al 50 jaar perfectioneert dit merk zijn banken, zodat het vandaag synoniem staat voor ultiem zitcomfort. Rolf Benz zetels, tafels en stoelen weten altijd te verrassen door hun geborgenheid en flexibiliteit, die als een rode draad door de collectie lopen.

Lees meer

Now!

Hülsta Now

Hülsta kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs? Da’s Now! by Hülsta. Dit merk is de jongste telg uit de Duitse Hülsta familie, die met gepaste trots dezelfde functionaliteit en stijl combineert als haar voorouders. Met evenveel trots mag Van der Waerden u Now! by Hülsta in België presenteren.

Lees meer

Onze merken

Bij Interieur Van der Waerden kiezen we resoluut voor Duitse kwaliteitsmerken. De kwaliteit weerspiegelt zich in het design, de keuze van de materialen, de afwerking en de ambachtelijke details. 
Stuk voor stuk kenmerken die we terugvinden bij Hülsta en Rolf Benz. 

Echte kwaliteit betekent ook duurzaamheid, onberispelijke functies, lange houdbaarheid en schoonheid die blijft, ook na vele jaren. Dit is de kwaliteit waar Hülsta en Rolf Benz voor kiezen. Alle meubelen en salons worden individueel, volgens order, in Duitsland gemaakt. Na de fabricage zijn er ook strenge kwaliteitscontroles.  En om al deze kwaliteitsnormen kiezen wij enkel en alleen, exclusief voor Hülsta en Rolf Benz.