Meubelen van Hülsta met karakter

Bij de Hülsta meubelen vindt u steeds een lijn die uw persoonlijkheid uitstraalt en versterkt. 
Woonkamer, slaapkamer of home-office, met Hülsta gaat u steeds voor karakter.

Hülsta maatkasten en maatmeubilair: kies voor kwaliteit

Het label ‘Made in Germany’ prijkt figuurlijk op alle Hülsta meubelen, want ook vandaag nog worden ze steevast in Duitsland ontworpen en gefabriceerd. Dat doet het merk al sinds 1940. Al 80 jaar lang gaan de meubelstukken naar klanten over de hele wereld.

Bij het ontwerp staan een tijdloze schoonheid en kwaliteit centraal. Trends veranderen weliswaar, maar de hoogwaardige afwerking blijft altijd aanwezig bij Hülsta.

Kies voor het milieu

Aan het rijtje van esthetiek, functionaliteit en kwaliteit kunt u ook duurzaamheid toevoegen. Hülsta selecteert zijn houtsoorten zorgvuldig en let bij het productieproces op een verantwoorde omgang met natuurlijke hulpbronnen. Getuige daarvan het keurmerk ‘Blaue Engel’, dat milieuvriendelijkheid garandeert aan de klant.

Kies voor innovatie

Hülsta staat nooit stil op het vlak van innovatie. Zo hebben ze meer dan 200 patenten in handen voor hun technische vernieuwingen. Een van de opmerkelijkste dateert van 2008, dan heeft Hülsta een patent verworven voor een hoogglans lakoppervlak dat binnen enkele seconden kan verharden onder UV-licht. Hun EverGloss-laktechnologie heeft daarmee een nieuwe maatstaf gezet voor meubilair met afwerking in hoogglans.

Hülsta: oplossing voor alle kamers in huis

Door de grote veelzijdigheid in het aanbod en de waaier aan opbouwelementen, hoekstukken en soorten kastdeuren, heeft Hülsta altijd de nodige troeven in handen voor een maatkast in uw interieur. Zowel voor uw slaapkamer en uw dressing, voor uw boekenkast of tv-kast in de woonkamer.

Hülsta kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs? Da’s Now! by Hülsta. Dit merk is de jongste telg uit de Duitse Hülsta familie, die met gepaste trots dezelfde functionaliteit en stijl combineert als haar voorouders. Met evenveel trots mag Van der Waerden u Now! by Hülsta in België presenteren.

Combineer design met een persoonlijke toets met Hülsta Now!

Naast het Hülsta-gamma,is er met Now! by Hülsta een reeks nieuwe woonkamer- en slaapkamercollecties in het leven geroepen. Hülsta Now! is qua concept dan ook iets anders. Het gamma gaat op zoek naar interieurs die verrassen, tot de verbeelding spreken en persoonlijkheid uitstralen. 

Uw interieur mag geen grijs prentje uit één of andere catalogus worden volgens Hülsta Now!. U kan uw ontwerp naar uw smaak vormgeven. Alle elementen van de meubelstukken, van de hoekelementen tot de deuren, verlichting en spiegels zijn geheel naar uw stijl samen te stellen. Wilt u graag speels en nonchalant of eerder strak en eigenzinnig? Het kan allemaal.

Overweegt u Hülsta of Hülsta Now! voor uw interieur? Maar heeft u geen tijd of nog geen plan? Dan helpt Interieur Van der Waerden u graag. Vanaf het interieurontwerp tot de levering en de montage van uw meubilair kunt u steeds een beroep doen op onze ervaren vakmensen, die dagelijks Hülsta meubelen samenstellen.

Ooit wordt het Hülsta. En daar helpt Van der Waerden u graag bij.

Contacteer ons voor een gesprek, waarin uw stijl, ideeën en budget centraal staan.