Verdeler van de Hülsta Now meeneemcollectie in België

Hülsta kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs? Da’s Now! by Hülsta. Dit merk is de jongste telg uit de Duitse Hülsta familie, die met gepaste trots dezelfde functionaliteit en stijl combineert als haar voorouders. Met evenveel trots mag Van der Waerden u Now! by Hülsta in België presenteren.

Design & individualiteit

Now! biedt u knappe woon- en slaapcollecties die u steeds weten te verrassen en die tot u spreken. Uw interieur wordt geen anonieme bladzijde uit een catalogus. Want met Now! by Hülsta gaat u voor een interieur dat persoonlijkheid uitstraalt. Ontwerp en combineer de meubelelementen volledig volgens uw stijl. Speels en nonchalant, strak en eigenzinnig.

Meeneem-merkmeubelen

De Now! by Hülsta collectie wordt voorgesteld aan interessante meeneemprijzen. Dankzij de duidelijke handleiding kunt u de meubelen eenvoudig zelf monteren. Als u de look van Now! by Hülsta mooi vindt, maar geen tijd hebt om dit zelf te doen, helpt Interieur Van der Waerden u trouwens graag een handje. U kunt voor de levering en montage een beroep doen op onze ervaren vakmensen, die dagelijks Hülsta meubelen samenstellen.

Kom langs in onze showroom in Denderleeuw (België). Of informeer gerust naar onze leveringsvoorwaarden.