Rolf Benz zetels, tafels en stoelen

Rolf Benz combineert design met kwaliteit.
Al meer dan 50 jaar perfectioneert dit merk zijn sofa's, zodat het vandaag synoniem staat voor ultiem zitcomfort.
Rolf Benz zetels, tafels en stoelen weten altijd te verrassen door hun geborgenheid en flexibiliteit.

Al meer dan 50 jaar combineert Rolf Benz design met kwaliteit. En al meer dan 50 jaar perfectioneert dit merk zijn banken, zodat het vandaag synoniem staat voor ultiem zitcomfort. Rolf Benz zetels, tafels en stoelen weten altijd te verrassen door hun geborgenheid en flexibiliteit, die als een rode draad door de collectie lopen.

Kwaliteit in elke vezel

Het label ‘Made in Germany’ schenkt al decennialang vertrouwen. Met meubelen is dat niet anders. Rolf Benz zetels dragen dit label trouwens met recht: door de doordachte vormgeving, innovatieve functies en bekledingsmaterialen voelt u de kwaliteit in elke vezel. Bovendien zijn de zetels verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat ze in elk salon tot hun recht komen.

 

Iconische zetels, dat is Rolf Benz

Rolf Benz: dat staat voor iconisch design. Enkele van de zetels uit de collectie zijn wereldberoemd geworden en hebben de tand des tijds prima doorstaan. Wilt u graag een zetel in de typische Bauhaus-stijl? Dan zit je goed bij Rolf Benz! Kwaliteit en design: dat zijn de stokpaardjes van dit merk. Dus: kiest u voor een fauteuil, chaise longue of relaxzetel van dit merk? Dan koop je een zetel die tot in de puntjes afgewerkt is, met een stof naar keuze. 

 

Eettafels en stoelen van Rolf Benz: eten in stijl

Maar Rolf Benz staat niet alleen maar bekend om hun hoogwaardige zitmeubelen: ook hun eettafels en salontafels zijn van uitmuntende kwaliteit. Als u graag nog een extra design-touch in huis wilt, is een design eettafel van Rolf Benz zeker een goede keuze. Bent u niet zeker welke eettafel of welke salontafel mooi bij de rest van uw interieur zal passen? Onze interieurspecialisten helpen u graag met het totaalplaatje.

 

Bij een prachtige designtafel horen natuurlijk ook stoelen: bij Rolf Benz kan je kiezen tussen verschillende modellen: van ragfijne poten, een zachte bekleding tot prachtig leder.

Met of zonder armsteunen en in de uitvoering die u graag wilt: dankzij een stofkeuze van meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten en kleuren, zit er gegarandeerd een perfecte combinatie voor u tussen.

 

Met Rolf Benz komt u thuis

Rolf Benz helpt u om uw persoonlijke woonwereld te creëren. Aan hun tafels en stoelen speelt úw leven zich af. Door hun dynamische en gestroomlijnde design vormen deze meubelen het natuurlijke middelpunt van uw woonkamer.

Wilt u meer zien van dit merk? Of het comfort van Rolf Benz tafels, zetels en stoelen zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak. Wij kijken graag met u mee hoe u nieuwe stukken in uw interieur kan integreren: het totaalplaatje is belangrijk voor ons.