Rolf Benz zetels, tafels en stoelen

Al 50 jaar combineert Rolf Benz design met kwaliteit. En al 50 jaar perfectioneert dit merk zijn banken, zodat het vandaag synoniem staat voor ultiem zitcomfort. Rolf Benz zetels, tafels en stoelen weten altijd te verrassen door hun geborgenheid en flexibiliteit, die als een rode draad door de collectie lopen.

Kwaliteit in elke vezel

Het label ‘Made in Germany’ schenkt al decennialang vertrouwen. Met meubelen is dat niet anders. Rolf Benz zetels dragen dit label trouwens met recht: door de doordachte vormgeving, innovatieve functies en bekledingsmaterialen voelt u de kwaliteit in elke vezel. Bovendien zijn de zetels verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat ze in elk salon tot hun recht komen.

Met Rolf Benz komt u thuis

Rolf Benz helpt u om uw persoonlijke woonwereld te creëren. Aan hun tafels en stoelen speelt úw leven zich af. Door hun dynamische en gestroomlijnde design vormen deze meubelen het natuurlijke middelpunt van uw woonkamer.

Wilt u meer zien van dit merk? Of het comfort van Rolf Benz tafels, zetels en stoelen zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom.