RB_39L_17_DINING_hauptmotiv_model_600_hoch_quer_077


Eetkamer


Eetkamer

Vroeger bestond een eetkamer uit een grote tafel, comfortabele stoelen en eventueel een dressoir.
Vandaag is de eetkamer een deel van de woonkamer. Geen losstaand element, maar geïntegreerd in het geheel. 

Vertel ons wat je zoekt. Toon ons het plan van de ruimte en onze interieurexperts werken er slimme en doordachte ideeën voor uit. Zowel voor kleine als grotere woningen. 

Tafelplezier begint bij comfortabel zitten en gezellig samenzijn met je gezin. ‘s Avonds bijpraten tijdens het diner of rustig tafelen op zondag. En wanneer de familie op bezoek is, kan iedereen zonder problemen aanschuiven. Alle ingrediënten voor een moderne eetkamer vindt u bij Interieur Van der Waerden.

De eetkamer is één van de belangrijkste plekken in de woonruimte. Dit deel moet dus gezelligheid uitstralen én praktisch ingericht zijn.
Zorg dus voor :

  • Een lange tafel zodat u vrienden en familie kan ontvangen en geen extra tafel moet bijplaatsen
  • Comfortabele en stijlvolle stoelen waar u en uw bezoekers urenlang op kunnen blijven zitten.
  • Een dressoir met een passend design en veel opbergruimte zodat u uw volledige servies, bestek en glazen kan opbergen.
  • Een vitrinekast met plaats voor decoratieve elementen. 
  • Etc.

 

Functionaliteit en design naadloos gecombineerd 

Uw eettafel en stoelen moeten in het geheel van de woonkamer passen en uiteraard ook aansluiten bij uw stijl. Huiselijkheid en gezelligheid zijn universele kenmerken van een geslaagde eetkamer. Het dressoir mag ook niet enkel decoratief zijn. De kast moet over voldoende opbergruimte beschikken.

In uw eet- of woonkamer worden  herinneringen gemaakt. Het minste wat uw eetruimte daarom verdient, is klasse, stijl en design, toch? Daar helpen wij bij Interieur Van der Waerden graag bij. Maak een afspraak voor een inspiratiesessie.
U zult verbluft staan met welke ideeën u naar huis gaat. 

 

Gezellige eetkamers in alle stijlen

Meubels voor de eetkamer kiezen neemt tijd in beslag.  Is uw woning modern? Houdt u van strak? Of maakt u liever een vrije combinatie van tafels en stoelen om nog meer uw eigen accenten in uw woonkamer te leggen?

Welke stijlvoorkeuren u ook heeft: bij Interieur Van der Waerden denken we met u mee. 
U vindt vast en zeker uw smaak bij de moderne en praktische eetkamerkasten van Hülsta of Interlübke en de comfortabele stoelen van Rolf Benz, Hülsta of Sedus. 

 

Met Hülsta voor harmonie

Hülsta tafels zijn compact en verlengbaar, het resultaat van meer dan 80 jaar ambachtelijk vakmanschap. Alle meubelen in hun collectie zijn op elkaar afgestemd

Dezelfde accenten keren terug in uw wandkast en dressoir, die op hun beurt de moderne stijl van uw tafel volgen.

 

Rolf Benz stoelen à la carte

Ook bij Rolf Benz vindt u de perfecte meubelen voor een moderne eetkamer. Ergonomisch, strak en spontaan, dat zijn hun tafels en stoelen. De lederen stoelfauteuils geven elke eettafel extra cachet, maar komen ook perfect tot hun recht in uw salon.

Ontdek ook de stijlvolle stoelen en tafels aan afhaalprijzen van Now! by Hülsta. Kies uw favorieten en combineer. Samen met Interieur Van der Waerden stelt u uw eetkamer volledig volgens uw smaak samen.

ERvaar zelf wat interieur Van der Waerden voor u kan betekenen