5x Waarom je voor een slaapkamer op maat moet kiezen

Een slaapkamer op maat, is dat nodig? Waarom is een slaapkamer op maat zo belangrijk? Wij leggen het u graag uit in dit artikel: 

Een bed en matras op maat

Allereerst en misschien wel het allerbelangrijkste: kies een bed uit op uw maat. Dat klinkt misschien als een open deur, maar vaak wordt een bed snel-snel gekocht als u op zichzelf gaat wonen of als u toe bent aan een nieuw bed. Maar: een bed moet 100% gemaakt zijn voor uw lichaam, anders kan u al snel klachten krijgen zoals rugklachten, slechter slapen,...

 

Als u graag een bed en matras op maat wilt uitkiezen, kunnen wij bij Van der Waerden u daar zeker bij helpen: we bekijken wat uw lichaam nodig heeft om goed te slapen en welk type matras bij u past. Is dat een lattenbodem, of heeft u liever een boxspring om op te slapen? Verkiest u een harde matras of liever een zachter exemplaar. Misschien bent u te groot voor een bed met een voeteneinde en kiest u liever een bed zonder. 

 

Als u ‘s avonds liever even relaxt in bed door wat te lezen of TV te kijken, is een verstelbare (al dan niet elektrisch) een goede optie. U ziet: er zijn veel verschillende opties om een perfecte combinatie van bed en matras te kiezen. Daarom staan wij u graag bij in deze ervaring en zorgen ervoor dat uw comfort ook niets aan stijl moet inboeten.

 

Kasten op maat

Natuurlijk mogen kasten op maat niet ontbreken in de slaapkamer van uw dromen. Maatkasten zijn dé aanvulling om uw slaapkamer op maat helemaal af te maken: ze zorgen ervoor dat u de kamer kalm en sereen kan indelen en dat iedere verloren centimeter gebruikt kan worden als kastruimte.

 

Een dressing of walk-in-closet op maat

Liever geen gewone kasten op maat in de slaapkamer? Zeker als u er ruimte genoeg voor hebt, raden we aan om voor een dressing of walk-in closet te kiezen. Zo kan u alle pronkstukken in uw collectie tentoonstellen en heeft u een aparte kamer of deel van een kamer die gebruikt kan worden als kleerkast. 

 

Enkele voordelen van een inloopkast op maat: de kast kan volledig ingedeeld worden zoals u dat graag wilt. Liever wat meer ruimte om horloges op te bergen of wilt u graag extra opbergmanieren om pakken netjes en kreukloos weg te bergen? U kan de kast ook helemaal op maat van de ruimte laten maken, zo zijn er geen verloren centimeters meer en kan de volledige ruimte gebruikt worden als opbergruimte. 

 

Neem eens een kijkje bij enkele van onze voorbeelden van inloopkasten op maat: allemaal maatwerk met het kwalitatieve merk Hülsta.

 

Kunnen wij u helpen met de slaapkamer van uw dromen?

Kom zeker eens langs bij Van der Waerden: onze interieurspecialisten kijken graag met u mee naar het totaalplaatje. Zo zorgen wij ervoor dat u het bed van uw dromen heeft én dat het nog eens perfect past bij de rest van uw interieur. Kom eens langs of maak een afspraak! 

 

slaapkamer op maat