Accessoires en decoratie zorgen voor de perfecte afwerking

Heb je het perfecte interieur, maar mis je hier en daar nog enkele leuke accenten?  Dè oplossing hiervoor vind je terug in ons uitgebreide gamma decoratie-elementen van onder andere Serax, Ferm Living en Fatboy die je vanaf nu gemakkelijk online kan kopen in onze webshop.

 

Ook in onze showroom kan je al deze prachtige accessoires komen bewonderen.

 

 

Accessoires: the finishing touch

Je nieuwe salon fleur je op met kleurrijke sierkussentjes. In het aanbod van Rolf Benz, Claudi of Ferm Living, vind je zeker een modelletje dat jouw salon net iets meer uitstraling geeft.

Die prachtige, strakke dressoir is misschien toch iets te leeg?  Je tilt hem naar een hoger niveau met de juiste accessoires: prachtige vazen van Ferm Living, een decoratieve draadmand of porseleinen schaal van Serax of bijvoorbeeld en tafellamp van één van deze trendy merken. In onze webshop koop je jouw favoriete decoratie gemakkelijk online.

 

Serax bloempotten en vazen

Een leeg hoekje breng je in een handomdraai tot leven door er planten te zetten.
Serax, dat zijn oorsprong vindt in de “potterie”, heeft een ruime en prachtige collectie bloempotten en vazen of elementen om deze op een mooie manier te presenteren.
Maak je keuze uit kleurrijke exemplaren of bloempotten met een industriële look.

 

Ferm Living plantbox

Ook bij Ferm Living hebben ze groene vingers: de plantbox is gemaakt om jouw planten de mooiste plaats te geven die het verdient. Deze plantbox is een echte blikvanger in huis. Naast de plantboxen hebben we ook kaarthouders, kaarsenhouders, deksels en kaarsen van Ferm Living in de webshop. Geen planten voor je plantbox? Je kan hem ook vullen met boeken, flessen, decoratieve stukken, …

 

Prachtige vazen van Piet Boon

Heb je het niet zo voor planten, maar wil je wel een leeg hoekje vullen?  De robuuste vazen van Piet Boon doen de leegte zo vergeten. Piet Boon begon in 1983 zijn designstudio en maakt de wereld van interieur en architectuur mooier. Zijn stijl is gekenmerkt door strakke lijnen.

 

Gezellige kaarsen

De sfeermakers bij uitstek zijn een kaarsen: ze zorgen voor een gezellige ambiance in huis en kan je ideaal combineren samen met je interieur. Ze bestaan in talrijke vormen en kleuren en kan je dus perfect afstemmen op je interieur. Wil je graag je interieur een beetje veranderen en spelen met wat nieuwe kleuraccenten in je woning? Een gemakkelijke manier om je woonruimte snel een nieuwe look te geven, is de accessoires te vervangen (kies een nieuw kleurenpalet met nieuwe kaarsen, kandelaars, bloempotten, kussens,…).

Om je kaarsen in stijl te laten schitteren plaats je ze in een hippe kaarsenhouder van bijvoorbeeld Ferm Living.

 

Kleur in je interieur?

Daar zorgen de items van Fatboy voor: decoratie met een knipoog.  Een bijzettafel, kleurrijke poef of zitzak springen in het oog en toveren meteen een glimlach op je gezicht. Ontdek alle items van Fatboy in onze webshop.

 

Shop decoraties online in onze webshop

Ontdek dit uitgebreide aanbod decoratie en accessoires in onze showroom tijdens de openingsuren of 24/24 online in onze webshop.