Batibouw 2016.

Al meer dan 35 jaar heeft Interieur Van der Waerden haar vaste plaats op dé bouwbeurs Batibouw. Ook dit jaar verwelkomen we u in Paleis 11, stand 313. Van donderdag 25 februari t.e.m. zondag 6 maart vertoeven we in ons ingericht "appartement".
In de eerste plaats hebben we een moderne, praktische hoogglanskeuken met werkblad in Corian en met Siemens-toestellen. De keukenhoek wordt vervolledigd met een open wandkast van MEGA DESIGN van Hülsta. 
Vanuit de keuken stappen we moeiteloos over in de eethoek met daarin de elegante tafel ET 1900 van Hülsta en stoelen 640 van Rolf Benz. De wandmeubelen zijn van het Hülsta-programma SCOPIA, de vrijstaande ruimteverdeler van het nieuwe GENTIS. 
In onze zithoek hebben we een "wolk" van een zetel: Rolf Benz NUVOLA! Een flexibel lounge model - u kan de indeling elk moment wisselen of wijzigen.  De opvallende fauteuil 394 past hier perfect bij. 
Ons appartement wordt afgewerkt met tapijten van Kymo. 
Hebben we u warm gemaakt om deze inrichting "live" te komen bekijken? Bezoek ons dan op Batibouw  van 25 t.e.m. 6 maart, telkens tussen 10 en 18.30u. Op dinsdag 1 en donderdag 3 maart is de beurs open tot 22u.