Fantastisch: Ferm Living en Freistil Rolf Benz

We zijn fier dat we ons aanbod sofa's, fauteuils en salontafels kunnen uitbreiden met twee fijne merken: Ferm Living furniture en Freistil Rolf Benz. Deze prachtige merken zijn gemakkelijk te combineren met allerlei woonstijlen of kunnen dienen als opvallende eyecatchers in je woning.

Ferm Living sofa: Rico-collectie

Ferm Living kenden we al van de leuke accessoires, cadeau- en decoratie-artikelen. Steeds een fijnzinnig design, met oog voor functionaliteit. Van dit Deense merk hebben we nu ook een eerste lijn zitcomfort in onze showroom: de Rico-collectie.

Deze collectie omvat een sofa (twee-, drie- of vierzit), fauteuil, voetenbank en divan en is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Ben jij ook zo'n grote fan van Ferm Living? Dan moet je zeker deze nieuwe collectie eens komen bekijken in onze showroom of online.

Bijpassende accessoires in combinatie met deze sofa, zorgen voor een gezellig geheel.  In onze showroom vind je de sofa 3 seater in bouclé zand, gecombineerd met de Corduroy Cushions in olijfgroen. De staanlamp Arum maakt hiervan een verlichte leeshoek. Een plaid in visgraatmotief werkt het helemaal af. 

Freistil Rolf Benz:  jeugdige sofa's

Freistil Rolf Benz combineert vakmanschap en innovatie, traditie uit het Zwarte Woud met stedelijke invloeden. Dit resulteert in originele sofa's voor mensen die hun eigen pad volgen. Deze jong-van-geest-lijn wordt ontworpen en gemaakt met de innovatieve geest van het gekende Rolf Benz. Daarom hebben we vertrouwen in de modellen en de kwaliteit van deze collectie. 

Freistil 173 en Freistil 178

In onze showroom hebben we momenteel twee fauteuils en salontafels:

De Freistil 173 zorgt voor een zalig zitcomfort en doet qua vorm en kleur denken aan een heerlijk gummibeertje. Wil je graag een meer speelse look in je interieur? Dan moet je zeker dit gamma sofas eens bekijken: je kan kiezen uit vele verschillende stoffen en kleuren, je zal dus snel een Freistil 173 vinden die in jouw interieur past.

De Freistil 178 is verkrijgbaar vast of op wieltjes, solo of met een voetenbankje erbij. Deze fauteuil is ideaal als pronkstuk in je woonkamer of om de kinderkamer of een home office helemaal af te maken qua look. 

Alle fauteuils zijn te verkrijgen in verschillende bekledingsmaterialen, zowel in stof als in leder.

Onze interieurspecialisten helpen je graag

Beide fauteuils kunnen gecombineerd worden met de salontafels Freistil 157: verkrijgbaar in twee groottes en drie uitvoeringen. Wil je deze kleurrijke sofa's graag combineren met een andere salontafel uit ons assortiment? Dat kan natuurlijk ook! Onze interieurspecialisten helpen je graag verder. Neem bijvoorbeeld ook een sierkussen of foto' van je huidige kleurenpalet in huis mee, zo kunnen wij je helpen om beide kleurenpalettes perfect op elkaar af te stemmen.

Na nieuwjaar verwachten we de eerste Freistil sofa. 

Kom langs en ontdek deze nieuwe collecties bij ons in de showroom.

Dit kan vrij of na afspraak.