Hülsta kleerkast voor uw modern en praktisch interieur

De kleerkasten van Hülsta Multi Forma zitten in een nieuw jasje met de Multi Forma II-reeks.
De nieuwe designs, kleuren en mogelijkheden van de vernieuwde Multi Forma bieden ongetwijfeld de oplossing voor uw Hülsta kleerkast of dressing op maat.

Kom langs bij Van der Waerden en geniet van professioneel advies bij aankoop van uw maatkast of dressing op maat. Maak hier uw afspraak.

MULTI-FORMA II: de meest veelzijdige Hülsta kast

Op zoek naar een kleerkast of dressing dat u volledig op maat van uw kamer kan laten maken? Dan is de MULTI-FORMA II-serie zeker het bekijken waard.  Combineer uw kasten met draaideuren, vouwdeuren of zeer ruime schuifdeuren voor de ideale kleerkast. Perfect om uw gedroomde inloopkast samen te stellen.

 

Uw Hülsta kleerkast benut alle hoeken van uw woning

Geheel volgens de moderne interieurtrends, focust de nieuwe Hülsta-reeks op een optimale benutting van de kastruimte in uw woning. Er zijn oneindig veel frontvarianten en opbouwelementen mogelijk. Daarmee is de Hülsta Multi Forma II in elke ruimte de perfecte kast. Er gaat geen hoekje verloren, alles wordt een functionele opbergruimte.

Wanneer de beschikbare ruimte en de ruimtehoogte in de slaapkamer optimaal benut moeten worden, zijn draai- en vouwdeurkasten met hoekoplossingen en tussenbouwelementen dus meer dan het overwegen waard. De Hülsta-reeks is gemakkelijk te plannen, perfect aan te passen aan uw noden en uitstekend te combineren met andere elementen in de woonruimte.

Accessoires die uw kast meerwaarde geven

Wilt u uw Hülsta maatkast nog wat extra opwaarderen? Dan zijn er tal van accessoires mogelijk om net dat stukje exta cachet te geven aan uw kast. Denk maar aan verlichting in uw kleerkast of dressing wanneer u 's morgens vroeg of 's avonds laat nog iets nodig hebt. Denk maar aan verlichting of spiegels in uw kleerkast of dressing, wanneer u uw outfit aan het selecteren bent. Het kan allemaal.

Bij Van der Waerden helpen we graag om uw idee te bespreken. Kom gerust langs in onze showroom en geniet van onze actievoorwaarden op het Hülsta-gamma.

Maak hier uw afspraak.

Over Hülsta

Hülsta is een Duitse fabrikant die al sinds 1940 meubilair maakt. De kasten, stoelen, tafels, bedden en andere meubelstukken van Hülsta staan al 80 jaar lang bekend om hun hoge kwaliteit in combinatie met innovatieve en tijdloze designs. Het concept van Hülsta? Maatkasten voor uw interieur gemakkelijk maken.

Alle Hülsta meubelen zijn iedere keer weer op iets anders geïnspireerd, maar er zit wel steeds een duidelijke visie achter. Zo vindt u steeds een lijn die past bij uw persoonlijkheid en uw woning. Zowel voor uw woonkamer als uw slaapkamer of andere woonruimte.

Verder kiest Hülsta ook voor duurzaamheid. Alle houtsoorten worden geselecteerd volgens een zo laag mogelijke milieu-impact. Met het keurmerk "Blauwe Engel" garandeert Hülsta bovendien ook het ecologisch aspect aan u als klant.