Neves - mooi op maat !

Maatwerk is al jarenlang één van onze troeven.
Om dit nog beter te kunnen realiseren, kiezen we voor een samenwerking met Neves - mooi op maat.
Deze veelzijdige collectie biedt een oplossing voor uw wasplaats, bijkeuken, hallkast, dressing, bureauruimte,...
En dit alles perfect passend! 

 

Voor de wasplaats zijn er veel handigheidjes: de wasmachine en droogkast op hoogte, met daaronder een uittrekbare tafel, bespaart extra inspanningen voor de rug. Uw strijkplank en -ijzer, wasmanden, wasproducten enz. hebben een plaatsje binnen handbereik, maar zijn toch mooi opgeborgen. En de stofzuiger? Die krijgt een handige opbergruimte. 

Uw kleerkast als instapdressing of toch achter (schuif-)deuren? We bieden heel wat praktische oplossingen, zo behoudt u het overzicht in uw kleerkast. Dankzij een kledinglift, een hoekopstelling, een centraal ladenblok, een pantalonhouder ...is uw kledij vlakbij en weet u ook perfect waar dat ene hemd hangt.

Nog een laatste voorbeeldje: elektriciteitsleidingen, ventilatiebuizen, wifi-bakjes, ... Ze zijn een "noodzakelijk" kwaad in ons dagelijks leven en ontsieren al eens een ruimte. Met Neves wordt uw technische ruimte een mooi afgewerkte opbergkast.

Kom naar onze showroom, waar we een instapdressing en wasplaats hebben uitgewerkt. Ontdek er de vele mogelijkheden van Neves. 

Samen met u bekijken we het plan van uw woning, enkele foto's van de in te richten ruimte en stellen we u een oplossing op maat voor. Dat spreekt.