Neves - mooi op maat !

7 maart

Maatwerk is al jaar en dag één van onze troeven.
Om dit nog meer te kunnen realiseren, kiezen we voor een samenwerking met Neves - mooi op maat.
Deze veelzijdige collectie biedt een oplossing voor uw dressing, hallkast, bureauruimte, wasplaats... En dit alles perfect op maat ! 

Uw kleerkast als instapdressing of toch achter (schuif-)deuren? We bieden heel wat praktische oplossingen, zodat u het overzicht in uw kleerkast behoudt. Een kledinglift, een hoekopstelling, een centraal ladenblok, een pantalonhouder ... zorgen ervoor dat u makkelijk aan uw kleren kunt en ook perfect weet waar dat ene hemd hangt.  

Ook voor de wasplaats zijn er veel handigheidjes: de wasmachine en droogkast op hoogte, met eronder een uittrekbare tafel bespaart extra inspanningen voor de rug. Uw strijkplank en -ijzer, wasmanden, wasproducten enz. krijgen een plaatsje binnen handbereik, maar zijn toch mooi opgeborgen. En de stofzuiger? Die heeft eveneens een handige opbergruimte.

Nog een laatste voorbeeldje: de elektriciteitskast in de gang is vaak een noodzakelijk kwaad, die uw inkom ontsiert.
Werk hem mooi weg en maak er bovendien een handige opbergkast van, voor bijvoorbeeld uw sleutels, een kleine paraplu, ...  

Kom langs met het plan van uw woning, enkele foto's van de in te richten ruimte en we bekijken samen welke oplossing we voor u kunnen uitwerken.