Ontwerp uw eigen keuken: hier hou je best rekening mee

Is het dringend tijd om uw keuken een opfrisbeurt te geven? Wij overlopen graag enkele handige tips waarmee je het beste rekening kan houden als je een nieuwe keuken op het oog hebt: zéker als het gaat om maatwerk.

 

Welke toestellen wil je in de keuken?

Een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden, zijn de toestellen die in de keuken komen. Had je in je vorige keuken geen afwasmachine, geen inbouwoven of wil je nu graag de koelkast laten inbouwen? Dat zijn allemaal factoren waar wij als keukenbouwer ook rekening mee houden. 

 

Met of zonder keukeneiland?

Heb je wat extra plaats over in de keuken en zou je graag zo’n handig keukeneiland willen? Ook daar kunnen we voor zorgen! Kom zeker eens een kijkje nemen in onze showroom om te ontdekken hoe jouw nieuwe keukeneiland eruit kan zien: van een prachtig helder wit tot mooie houttinten, we hebben veel opties in huis. 

 

Wil je aan je keukeneiland zitplaatsen hebben? Of kiezen jullie voor extra lades en kasten opbergruimtes, misschien zelfs om je geliefde wijncollectie in op te kunnen bergen? Er zijn vele verschillende opties, die wij graag samen met jullie uitdenken. 

 

Extra veel kastjes of lades? 

Er wordt gezegd dat er twee soorten mensen bestaan: zij die vooral van lades houden of zij die van kasten houden. Geen enkel probleem, we kunnen je nieuwe keuken daar helemaal op afstemmen! Op zoek naar handige snufjes om die onhandige pannen gemakkelijk op te bergen zonder dat je de hele lade of kast overhoop moet halen? Misschien wil je graag een verborgen lade, speciaal voor messen en andere scherpe kookspulletjes?

 

Lees nog meer tips in: keuken op maat

 

Kom zeker onze keukens eens bewonderen en ontdek welke handige snufjes er allemaal ingebouwd kunnen worden!

Kortom: bij Van der Waerden zijn we helemaal thuis in keukens. Wil je de nieuwe keuken helemaal in het plaatje laten passen? Wij zijn gespecialiseerd in totaalinterieur en helpen je graag verder!