Oplossingen voor elke ruimte

Heeft u dezer dagen ook wat meer tijd dan gewoonlijk?  Allicht heeft u uw huis al opgeruimd en hier en daar een kamer gereorganiseerd.  Merkt u dat extra bergruimte wel welkom zou zijn ? Velen onder ons hebben de opruimmicrobe te pakken en we zitten zo veel thuis op dit moment, dat we ineens merken dat we over sommige aspecten van ons interieur toch niet meer zo tevreden zijn. We komen opbergruimte tekort, sommige kamers zijn toch niet zo optimaal ingedeeld als we dachten, misschien is het wel tijd om van één van de kamers een echte thuiswerkruimte te maken. 

Heeft u niet genoeg opbergruimte in huis?

Heeft u te veel spullen of ligt het probleem eerder bij het gebrek aan goed geplande opbergruimte? Is er bijvoorbeeld een hoek op zolder, al dan niet onder een afgeschuind dak, waar alles in zakken en bakken terecht komt, en u geen overzicht meer hebt?
We werken er met plezier een opbergkast uit voor een verzameling oude fotoalbums, speelgoed, zomer- en winterkleren of -dekens, … 

Ook uw hobbykamer verdient een praktische indeling ! 

We denken aan een naaikamer met tafel voor de machine, opbergkast voor de stoffen, laden voor de verschillende kleuren draad of accessoires, patronen.

 
Heeft u een tekentalent in huis ? Dan kan u best wat opbergruimte gebruiken voor stiften, kleurpotloden, verfborstels, maar ook de verf zelf, papier, lijm, schaar enzovoort verdienen een plekje: hier bieden laden, overzichtelijke kasten en praktische indelingen een oplossing. 

Houdt u meer van gamen of een goeie film ? Kies dan voor een fauteuil, om op het puntje van uw stoel te kunnen meespelen of een heerlijke sofa om helemaal in weg te zakken bij de film.
De wandkast op maat met plaats voor TV, computer en andere toestellen werken we graag voor u uit.
 

Wil je yoga beoefenen in de hobbyruimte van je partner? Zorg dan voor strakke opbergkasten zonder afleidende details, zodat de ruimte rust uitstraalt.  

 

Meer rust in de slaapkamers 

Nu meer dan ooit zijn onze slaapkamers bakens van rust, of dat zouden ze moeten zijn. Hoewel telewerken erg handig kan zijn, zorgt het voor een verstoring in je work-life balance. ‘s Avonds nog snel eventjes naar je mails kijken, ondertussen de kinderen ondersteunen bij hun huiswerk,... Daarom raden wij je aan om zeker een kamer (in dit geval de slaapkamer) te bestempelen als ontspanningszone. Hier wordt er niet gewerkt, geen huiswerk gemaakt,... daar dienen de andere kamers in huis voor. 

Op die manier maakt ook je geest sneller de klik: “Hier rust en slaap ik” en zal je ook iets gemakkelijker rust kunnen vinden. 

 

Oplossingen op maat: wij denken mee

Voor elke ruimte werken wij een oplossing uit op maat.  Bent u op zoek naar een goed opbergsysteem voor uw technische ruimte? Misschien is het tijd om een walk-in-closet te laten installeren? Er zijn enkele belangrijke vragen die u zichzelf eerst moet stellen: 

Wenst u de opbergkasten diep of ondiep?

  • Met legbodems of laden?
  • Draai- of schuifdeuren? Of misschien zelfs zonder deur?
  • Staand of op de grond, op hoogte met onderstel of hangend aan de muur
  • Welke kleurenpalet wilt u graag?
  • Heeft u nood aan ergonomische oplossingen?

Stuur ons het plan van de ruimte, met afmetingen en foto’s.  We gaan er mee aan de slag en werken voor u een mooie oplossing uit. 

Contacteer ons hier, wij helpen u graag verder!