Quooker actie: korting op je nieuwe Quooker

Waarom een Quooker laten installeren? 

Wil jij weten waarom een Quooker-kraan de ideale aanvulling is in jouw keuken? Een Quooker-kraan is een kraan die alles kan. Je kan er gewoon warm en koud water mee uit de kraan laten lopen, maar ook kokend water of gefilterd drinkwater (plat water of bruiswater). 

Een Quooker kraan wordt vaak voorzien in een nieuwe keuken, maar ook in een bestaande keuken of bij een renovatie kunnen we deze kraan naadloos inpassen.

Er bestaan verschillende modellen en kleuren van deze kranen die zeker weten goed bij jouw keuken zullen passen.

  • ideaal voor nieuwbouw
  • maar ook perfect voor verbouwingen of in een bestaande keuken

 

De voordelen van een Quooker kraan

Het allergrootste voordeel van een Quooker-kraan? Alle water komt simpelweguit één kraan. Gedaan met sleuren aan loodzware waterflessen, zowel voor bruis als platwater. Probeer je om minder plastic te verbruiken? Dan is een Quooker-kraan zeker het overwegen waard. 

Door het verminderen van de afvalberg, is de Quooker-kraan een duurzaam product. Bovendien is er al tijdens de productie aandacht voor mens en milieu. 

Een Quookerkraan is energiebesparend. Ook al kan er op elk moment van de dag kokend water uit de kraan stromen ? Ja, want het vacuümgeïsoleerde reservoir behoudt de warmte. En dit met slechts 10 watt ! 

Ook gelijk heet water kunnen gebruiken, is energiebesparend: je hoeft geen energie meet te verbruiken tot het water eindelijk kookt. Je moet geen waterkoker meer gebruiken en de kookplaat niet eerst laten werken: ideaal.

  • veel minder plasticverbruik
  • past bij je keuken dankzij verschillende modellen en kleuren
  • direct heet water
  • energiebesparend
  • zeer milieuvriendelijk

 

Direct kokend water en bruiswater

Er zijn verschillende momenten doorheen de dag dat deze kokend-water-kraan van pas komt. Dit meteen vanaf de start van de dag, bij een tasje koffie of thee. 

Vooral tijdens het bereiden van het middag- of avondeten, is deze Quooker een godsgeschenk. Bij het garen van aardappelen heb je meteen kokend water, dit bespaart al snel een tiental minuutjes. Hetzelfde geldt voor rijst, pasta ... Couscous bijvoorbeeld, moet slechts even wellen in kokend water. Of wat dacht u van spinazie, dat u zo meteen kan blancheren? Het ontvellen van tomaten, borden voorverwarmen, ... het zijn slechts enkele toepassingen waarbij zo'n Quookerkraan heel handig is. 

Niet alleen kokend water komt snel uit de kraan, je kan ook bruiswater uit de kraan drinken. Combineer dit met het gefilterde water en je moet niet meer naar de winkel om iedere week opnieuw te sleuren met loodzware flessen. 

 

Herfstactie: korting op een Quooker-kraan

Dankzij onze herfstactie bij Van der Waerden kunnen wij een mooie korting aanbieden op deze handige kranen. Tot en met 31 oktober geniet je van extra interessante voorwaarden bij aankoop van een Quooker-kraan:

Afhankelijk van het model dat je kiest, wordt er een nettokorting toegepast van 150,00 - 200,00 of 300,00 euro ! 

Aarzel dus niet langer over het plaatsen van een Quookerkraan. Dankzij onze herfstactie gaat er een flink bedrag van de prijs af! 

 

Welke Quooker kraan past bij jou ? 

Om te weten welke kraan bij je past, nodigen we je graag uit in onze showroom. De Fusion, gecombineerd met de Cube, staat bij ons geïnstalleerd. We trakteren je met plezier op een glaasje spuitwater of gefilterd plat water en demonstreren de kokend-water-module: zo kan je ineens testen wat je in huis haalt.

Kom langs of maak een afspraak en zorg ervoor dat je onze actie niet mist!