Shop online !

Aanvankelijk waren we ervan overtuigd dat een webshop voor meubilair niets voor ons was.

 

Een stoel, salon of laat staan een keuken kan je toch niet online kopen?

 

Met de vernieuwing van onze showroom, kwamen er echter enkele nieuwe artikelen en items bij, die wel perfect in een webshop meubilair verkocht kunnen worden.

Eigenlijk hebben we dat bizar genoeg te danken aan het coronavirus. De sluiting omwille van Covid-19 liet ons eens kritisch kijken naar ons aanbod en naar de toekomst toe. Zo kwam ook de webshop in een stroomversnelling terecht. En zie daar: Van der Waerden verkoopt online !

Je kan het aanbod van onze webshop indelen in een aantal handige categorieën of per merk.
 

Welke categorieën vind je op onze webshop?

In onze webshop vind je een vijftal categorieën terug:

decoratie
klein meubilair
beddengoed en textiel
onderhoud
en overige

Decoratie online kopen

Om het met de woorden van Komen Eten te zeggen: sfeer en gezelligheid zijn zeer belangrijk in huis. Door passende decoratie aan te brengen geef je je thuis een geheel eigen touch waarin jij je goed voelt en je gasten nog meer. Vul je zetels met mooie plaids of zetelkussens en zoek nog meer decoratie voor je woonkamer, keuken, badkamer of andere kamers in huis.

Zo vind je onder onze categorie “decoratie” een ruim aanbod kaarsenhouders, vazen, schalen, plant- en bloempotten van merken zoals Ferm Living, Hülsta en Serax.

Klein meubilair online kopen

Ook kleine meubels zijn een aanwinst voor je interieur. Daarvoor hebben we ook het nodige assortiment online gezet op onze shop. Het is uiteraard van cruciaal belang dat het klein meubilair past bij de stijl van jouw woning, ook daar besteden we aandacht aan met een ruime keuze.

Binnen de categorie “klein meubilair” vallen de bijzettafels van Rolf Benz, Ferm Living en Serax, het outdoor-meubilair van Serax en Fatboy en het algemene aanbod van Serax furniture.

Beddengoed en textiel online kopen

Om je huis ook je thuis te kunnen noemen, is het belangrijk dat je alles hebt voor een goede en comfortabele nachtrust. Daarom bieden we ook graag beddengoed en ander textiel online aan.

Hoeslakens, dekbedovertrekken, hoofdkussens, plaids, sierkussens, matrasbeschermers enz… vind je terug bij “beddengoed en textiel” ?

Onderhoudsproducten voor meubilair
Goed, je hebt al die leuke meubelstukken nu in huis gehaald. Dan wil je natuurlijk dat ze tiptop in orde blijven en hun uitstraling niet gaan verliezen. Daarom hebben we ook een reeks kwalitatieve onderhoudsproducten online geplaatst.

Voor de juiste onderhoudsproducten voor je toestellen of salon, duik je de categorie “onderhoud” in.
 

Merken meubels en decoratie

Ben je op zoek naar een iets specifieks van een bepaald merk? Dan is het wellicht makkelijker om te zoeken via het keuzemenu “Merken”.

Onze vaste waarden zoals Hülsta en Rolf Benz zijn er terug te vinden, naast de nieuwkomers Ferm Living, Serax en Fatboy. Alle merken staan bekend als kwalitatieve toppers in de markt.
 

Hoe verlopen aankopen in onze webshop?

Net zoals in elke andere webshop plaats je je product simpel in het winkelmandje en betaal je op een veilige manier online. Daarna wordt de bestelling naar je toe gezonden.

De meeste van onze producten in de webshop kunnen we zonder problemen verzenden, voor sommige items ligt dit iets moeilijker. Zijn er specifieke aanvullende zaken met betrekking tot de verzending? Dan staat dat ook vermeld bij de betreffende producten.

Wil je een item uit de webshop maar haal je het liever zelf op? Ook dat kan. Gewoon even vermelden bij de aankoop dat je een product zelf wenst af te halen bij ons in de winkel. Voorzie natuurlijk wel een passend vervoersmiddel en de nodige transportbeveiliging zodat je meubelstukken geen schade kunnen oplopen onderweg.

 

Nog steeds welkom in de vernieuwde showroom

De komst van een webshop betekent natuurlijk niet dat je in de showroom niks meer kan vinden. Wij blijven hevige supporters van het zogenoemde winkelhieren, oftewel lokaal winkelen met een warm onthaal, een glimlach en een persoonlijke benadering.

Wil je graag uitgebreid advies? Word je graag ondergedompeld in een warme sfeer of voel je graag de producten even aan voor je ze koopt? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze vernieuwde showroom ! Maak hier een afspraak.