Tips om je eigen dressing in te richten

Heb je na enkele maanden vaker thuis zijn ontdekt dat je dressing wel een opknapbeurt kan gebruiken? Voor je overgaat tot de aanschaf van een nieuwe dressing, geven we je graag enkele tips om de ideale dressing samen te stellen. 

De ligging van je dressing

Kan je nog kiezen waar je de dressing kan laten plaatsen? Kies dan voor een plaats die logisch is voor jou: kleed jij je vaak aan in de badkamer of eerder in de slaapkamer? Dan is het ideaal om een dressing in te laten bouwen in een deel van de slaapkamer of tussen de badkamer en slaapkamer in.

 

Waar doe je de was? 

Ook erg handig: bedenk op voorhand waar je de was doet. In veel huishoudens is dat op het gelijkvloers, maar je kan ook een wasmachine hebben staan in de badkamer, bijvoorbeeld. Vind jij het erg vervelend om iedere keer te moeten zeulen met volle wasmanden? Probeer dan eens te kijken of je de plaats waar die wasmanden staan - vaak is dat ook in je dressing - zo dicht mogelijk  bij de wasmachine kan plaatsen.

 

Welke functionaliteiten heb je nodig? 

Vervolgens is het ook erg belangrijk om grondig na te gaan denken over de functionaliteiten die je op dit moment mist in je huidige kast of kasten: heb je alleen maar legplanken en wil je liever meer lades? Heb je te weinig ruimte om kleding op te hangen en moet je nu veel kleding vouwen? Misschien zoek je wel een fijnere manier om je seizoensspulletjes op te kunnen bergen of wil je graag dat ook je hele schoenengarderobe mee in de kast past. Er zijn oneindig veel mogelijkheden: wij hebben al talloze dressings op maat gebouwd, dus staat ons team van Van der Waerden je ook graag bij met raad en daad. 

 

Weet je ongeveer wat je graag zou willen voor je nieuwe dressing? Laat het ons zeker weten en wij helpen je bij het uitvoeren van je plannen! Nog geen idee wat je graag wilt? Daar komen we ook zeker samen uit, stuur ons een mailtje of neem contact op per telefoon: wij helpen je graag verder!