Wanneer is een keuken op maat geschikt voor jou?

Een keuken waar je alles gemakkelijk kan opbergen en wegleggen? Klinkt heel handig, toch? Een keuken die volledig op maat is van de spulletjes die jij erin wilt opbergen? Dan is een keuken op maat perfect: je beslist dan namelijk helemaal zelf hoe je de keuken wilt inrichten, welk type kasten of lades je voorkeur hebben, wat alle afmetingen moeten zijn, welk type hout of natuursteen je graag wilt,...

Keukens op maat, iets voor mij?

Een keuken op maat is jouw droomkeuken net omdat je het 100% naar jouw zin kan maken: je kiest of je liever laminaat of massief hout wilt, misschien liever mat gelakt of hoogglans afwerking? Keukenkastjes op maat met glas of met ingebouwd licht,... een op maat gemaakte keuken biedt je zoveel mogelijkheden!

Niet vergeten: een keukeneiland op maat

Behalve de keukenkastjes kunnen we ook het keukeneiland volledig op maat maken. Heb je een collectie wijnen die je graag tentoon stelt? Of misschien wil je een op maat gemaakt keukeneiland zodat die ene bijzondere kraan niet wegvalt in de rest van het keukendesign. Er zijn talloze opties voor je kookeiland!

Soms heb je niet zo veel ruimte voor je keuken, maar wil je toch graag een kookeiland. Een kookeiland is ideaal voor tijdens het koken, dan heb je extra ruimte om te koken en extra ruimte om te zitten of om kookspulletjes op te bergen. Als je niet veel ruimte hebt, kan een kookeiland op maat de ideale oplossing zijn: wij kijken samen met jou naar de indeling van de keuken en welk type kookeiland het beste zou passen. Soms is alleen een ‘schiereiland’ te plaatsen, dan staat één kant van het kookeiland tegen de muur.

Een ergonomische keuken

Een ergonomische keuken: daar heeft iedereen baat bij. Keukentoestellen die gemakkelijker bereikbaar zijn, keukenkastjes waar je gemakkelijk aan kan,... Zeker als je bijvoorbeeld in een rolstoel zit, of moeilijker hoge plaatsen kan bereiken of niet gemakkelijk een trapje kan gebruiken,... ook dan is een keuken op maat een goede oplossing. Wij plaatsen alle toestellen en keukenkastjes op je ideale hoogte. Daarbij houden we ook rekening met de plaatsing van alle stopcontacten, USB-poorten,... de diepte van de kastjes,...

Benut alle ruimte in je moderne maatkeuken

Nog een laatste tip: probeer alle ruimte die je kan benutten in je maatkeuken, ook echt te benutten. Gebruik een draaikast of een uittrekkast in de hoeken, kies voor opberglades of enkele kastjes in je keukeneiland,... Ook om potten en pannen op te bergen, hebben wij de ideale oplossingen. Zo maken wij van jouw keuken een echte droomkeuken die ook weer snel opgeruimd is. Dan hou je veel meer tijd over om te genieten van je droomkeuken op maat.

Ben je benieuwd geworden naar hoe zo’n droomkeuken er bij jou uit kan zien? We ontmoeten je graag in onze toonzaal in Denderleeuw en staan je bij met al onze jarenlange expertise. Maak nu snel een afspraak in onze showroom of kom eens langs.

keuken op maat