Webshop online

Tijdens de verplichte sluiting van onze showroom, omwille van de corona-maatregelen, werkten we achter de schermen verder. 

Zo hebben we in korte tijd een webshop op poten gezet: op die manier kan u op een veilige manier snuisteren en winkelen in ons aanbod. Zeker nu we meer tijd thuis doorbrengen, zien we dat we toch enkele spulletjes tekort komen in huis, willen we graag ons interieur een beetje anders,... Bij Van der Waerden zijn we er nog altijd om u te helpen!

Online decoratie shoppen?

Nood aan enkele decoratieve elementen om uw huis op te fleuren? Zin in nieuwe sierkussens voor uw sofa om de sofa een nieuwe look te geven? Het is misschien wel tijd om enkele nieuwe, frisse kleuren binnen te halen? 

Net nù tijd om uw salon te onderhouden maar niet het gepaste product in huis? Neem een kijkje in onze webshop en ontdek het uitgebreide gamma.

 

Shop de leukste interieurmerken online

In onze webshop ontdek je verschillende leuke interieurmerken zoals Fatboy, Rolf Benz, Lattoflex, Missoni,...

 

Niet gevonden wat je zocht?

Op zoek naar een andere afmeting, andere uitvoering, ander product ... ?

Bel (053/66.86.45) of mail (info@vanderwaerden.be) ons, want ook in deze digitale omgeving kan u rekenen op onze vertrouwde, persoonlijke service.

 

Persoonlijke levering of Bpost

Uw bestelling wordt door onszelf behandeld, verwerkt èn tot bij u gebracht, met respect voor alle geldende maatregelen. Voor sommige artikelen of afstanden helpt Bpost ons een handje.

Het aanbod wordt regelmatig bijgewerkt. Volg ons via Facebook, zo blijft u op de hoogte van elke update!

We wensen u en uw familie intussen alvast een goede gezondheid en hopen elkaar snel opnieuw 'live' te kunnen ontmoeten.