Onze toonzaalmodellen: meubelen met mooie korting

- 25%

Freistil Rolf Benz, 184

Groene stof

€ 3.835,00

€ 2.880,00

Vraag info aan

- 50 %

Hülsta, Scopia

Lak grijs + wolwit

€ 3.721,00

€ 1.800,00

Vraag info aan

- 35 %

Rolf Benz, stoel 606

Blauwe stof, 6 stuks

€ 5.676,00

€ 3.650,00

Vraag info aan

- 30 %

Rolf Benz, Volo, beigebruin

In stof, excl. tafeltjes

€ 20.599,00

€ 14.400,00

Vraag info aan

- 20 %

Serax, bistrotafel

Zwart metaal

€ 895,00

715,00

Vraag info aan

- 20 %

Rolf Benz, stoel 655, per stuk

3 stuks beschikbaar

€ 1.432,00

€ 1.145,00

Vraag info aan

- 30 %

Fauteuil Rolf Benz 7300

Bruin en lichtbruin leder (per stuk)

€ 1.102,00

€ 750,00

Vraag info aan

- 25%

Freistil Rolf Benz, 131

2 sofa's in stof

€ 6.302,00

€ 4.725,00

Vraag info aan

- 20 %

Freistil Rolf Benz, 178

Grijze stof, incl. poef

€ 1.396,00

€ 1.115,00

Vraag info aan

In onze showroom vindt u heel wat kwalitatieve meubelen aan voordeelprijzen. Wedden dat uw slaapkamer van Hülsta nóg esthetischer wordt met korting? En uw stoel van Rolf Benz nóg comfortabeler?

Aantrekkelijke afhaalprijzen voor outlet meubelen

Op onze toonzaalmodellen kunt u tot maar liefst 50% korting krijgen. Alle vermelde prijzen zijn afhaalprijzen. Zo kunt u onmiddellijk genieten van uw nieuwe aankoop. Bent u op zoek naar kwaliteitsmeubelen aan een voordelige prijs? Dan houdt u best onze sectie met outlet meubilair in het oog. Dat kan online, maar wilt u ons volledige actuele outlet-aanbod ontdekken? Dan komt u best langs bij ons in de showroom. 

Van al onze topmerken hebben we af en toe interessante deals lopen bij Van der Waerden. Op zoek naar die missing link in uw interieur? Wie weet vindt u het missende meubelstuk tussen onze outlet meubelen.

Wilt u uw meubelen door ons laten leveren en installeren? Vraag dan gerust naar onze leveringsvoorwaarden.

Korting op meubelen van kwaliteitsmerken 

De nieuwste designmeubelen van merken zoals Hülsta en Rolf Benz halen we bij Van der Waerden meteen in huis. Om plaats te maken voor die pronkstukken, houden we regelmatig uitverkoop. En daar kunt u van profiteren.

Makkelijk afhalen

Onze outletmeubelen worden praktisch ingepakt zodat u ze gemakkelijk kunt vervoeren. Op die manier voorkomen we schade en kunt u een volledig kwalitatief meubelstuk aan de goedkoopste prijs aanschaffen. Kies voor een stijlvol design en aan een voordelige outletprijs.

Houd deze pagina in de gaten en geniet van korting op eersteklas kwaliteit

Bent u benieuwd of we iets hebben dat u nog kan gebruiken voor uw interieur? Dan kan u alvast even rondneuzen en onze outlet meubelen online bekijken.

Vanalles kan de revue passeren, van dressoirs tot salontafels, stoelen, eettafels of tv-meubilair.

Heeft u iets interessants gezien voor bij u thuis? Reserveer gerust uw meubelstukken en wij zetten het voor u apart zodat u het kan komen afhalen bij ons.

Korting op toonzaalmodellen

Naast de gewone outlet, komen ook onze toonzaalmodellen in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen wanneer we onze reeksen vernieuwen.

Ontdek al onze aantrekkelijk geprijsde showroommodellen in onze toonzaal. We hebben diverse zetels, tafels en stoelen in een inspirerende setting. Ze verkeren allemaal in prima staat. Die meubelen zijn niet online te bestellen. Het assortiment in de winkel is verschillend volgens het moment van het jaar en de lopende reeksen. 

De beste plaats om onze actuele toonzaalmodellen te ontdekken, is dus uiteraard in onze toonzaal zelf. Spreek ons gewoon even aan wanneer u interesse heeft in een showroomstuk en we bekijken het graag met u verder.

Voor al onze showroommodellen geldt: wie er het snelste bij is, heeft het meubelstuk mee. Het kan dus gebeuren dat een demo model net verkocht is voor u er was, maar dat het er op dat moment nog staat. 
Als u een toonzaalmodel koopt, kunnen wij het meteen voor u klaarmaken en inpakken zodat u het direct mee naar huis kan nemen. 

Kom het comfort van onze toonzaalmodellen ervaren in onze showroom!