Over ons

Ontmoet het team

Michèle Van der Waerden
Zaakvoerder
Verkoop & Management

Jeroen Vandeputte
Verantwoordelijke monteurs
Verkoop & Maatwerk

Carol Van der Waerden
Administratieve ondersteuning
Verkoop & Communicatie

Wil je graag meer over ons lezen? 
Neem dan een kijkje op onze blogpagina

Uw interieurpartner

Van der Waerden is meer dan een interieurspecialist. Als familiebedrijf kennen we de waarde van een persoonlijke aanpak en het belang van vertrouwen. We worden voor u dan ook een betrokken partner, vanaf het eerste gesprek tot lang na de levering. Bij onze ontwerpen durven we wel eens out of the box denken, onze offertes zijn steeds transparant. We komen bij u thuis langs om uw het gepaste advies te geven. Over onze producten kunnen we u, dankzij onze productkennis, uitgebreid informeren. 

We houden uw dossier bij in ons archief. Zo kunt u ook jaren, zelfs decennia later met uw vragen bij ons terecht.

 

Gerenommeerde grote merken

Bij Van der Waerden kiezen we voor kwalitatieve merken, zoals Rolf Benz,  Hülsta, Interlübke, Serax, Lattoflex, …  Dankzij het verrassende samenspel tussen deze designmerken vinden we voor u altijd een passend interieurconcept, met functionaliteit en kwaliteit als rode draad. Want als interieurspecialist weten we maar al te goed welke meubelen aan uw verwachtingen voldoen.

We kennen de producten grondig en gaan verder dan wat in de catalogus staat. Dankzij een jarenlange samenwerking en een goede relatie met onze leveranciers, kunnen we bovendien met uw specifieke wensen en vragen bij deze leveranciers terecht.

Neem een kijkje in onze showroom en laat u inspireren door onze collecties. We maken graag kennis met u en uw stijl.