Rolf Benz Sina

Rolf Benz Sina

Opendeurdagen: nieuwe modellen Rolf Benz

Ontdek de nieuwste modellen van Rolf Benz tijdens onze opendeurdagen van 17 t.e.m. 27 april. 

Rolf Benz Sina

We vieren de 60e verjaardag van Rolf Benz met het jubileummodel Sina. 
Het model Sina is een modulaire sofa met een elegant ontwerp. Geniet van de verjaardagsactie op deze nieuwkomer: kies jouw favoriete bekleding en de prijs wordt berekend volgens de goedkoopste stof of leder: een voordeel tot wel 20 % ! 

We verwelkomen ook een nieuwe fauteuil, m.n. Phil: een frivole fauteuil met een ronde vorm, in stof of leder. 

Nieuw: de koelcel

Naast de nieuwe collecties van Rolf Benz, zijn er ook andere leuke nieuwigheden in onze showroom te vinden, zoals een geïntegreerde koelcel bijvoorbeeld.

In onze keukenafdeling vind je naast een mooie kastenwand met ovens, nu ook een instapkoelcel, mee geïntegreerd in de kastenwand. Achter de deur is een gekoelde berging met ingewerkt rek. Alle etenswaren en dranken blijven zo fris gekoeld (gemiddeld 5 graden). 

The Big Green Egg : kookdemo

Op zaterdag 20 april organiseren we van 14 tot 17u een kookdemo voor The Big Green Egg. Ontdek alles over deze kamado tijdens de kookdemonstratie door onze chefkok Jeroen. In onze shop-in-shop hebben we alle modellen (van klein tot groot) uitgestald en ook tal van accessoires die je barbeque-ervaring naar een hoger niveau tillen. 

Wijnronde 28 april ’24

Nog meer Big Green Egg nieuws: op zondag 28 april nemen we deel aan de Wijnronde van Commanderij Bellebeek: een culinaire rondreis doorheen Denderleeuw. Je vindt ons die dag aan de Delhaize, Kasteelstraat 62 in Denderleeuw met onze Big Green Egg en lekkere proevertjes. Meer info vind je hier.
Onze showroom is die zondag dan ook gesloten.

Kom naar onze opendeurdagen

Kom je naar onze opendeurdagen? Voor elke bezoeker hebben we een leuke verrassing !

Zoals altijd verwelkomen we jou met de glimlach – deze keer zelfs met een glaasje erbij 🙂

Realisatie, koelcel
Realisatie, koelcel
Jeroen, Big Green Egg
Wijnronde, Big Green Egg