Rolf Benz Nuvola

Rolf Benz

ZETELS, TAFELS, STOELEN, TAPIJTEN, KASTEN & OUTOOR

Al meer dan 50 jaar combineert Rolf Benz design met kwaliteit. En al meer dan 50 jaar perfectioneert dit merk zijn banken, zodat het vandaag synoniem staat voor ultiem zitcomfort. 

Het label ‘Made in Germany’ schenkt al decennialang vertrouwen. Met meubelen is dat niet anders. Rolf Benz zetels dragen dit label trouwens met recht: door de doordachte vormgeving, innovatieve functies en bekledingsmaterialen voelt u de kwaliteit in elke vezel. Bovendien zijn de zetels verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat ze in elk salon tot hun recht komen.

Rolf Benz staat niet alleen maar bekend om hun hoogwaardige zitmeubelen: ook hun eettafels en -stoelen zijn van uitmuntende kwaliteit. 

 

Met Rolf Benz komt u thuis

Rolf Benz helpt u om uw persoonlijke woonwereld te creëren. In uw zetel, aan uw tafel speelt uw leven zich af. Door hun dynamische en gestroomlijnde design vormen deze meubelen het natuurlijke middelpunt van uw woonkamer.

Daarnaast heeft Rolf Benz nu ook een collectie kasten (Stretto) en met de outdoorcollectie Yoko ervaart u buiten hetzelfde comfort als binnen. 

Kom langs in onze showroom in Denderleeuw en ontdek in onze Rolf Benz Studio de vele mogelijkheden van dit Duitse kwaliteitsmerk.

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen