RB_39L_nuvola_hauptmotiv_quer_hoch_dancer_215


Salon


Salon

Rolf Benz zetels staan synoniem voor ultiem zitcomfort en perfect design. De kleur en de stof of het leder bij alle banken kiest u zelf. En bij ieder model past wel een van hun eigenzinnige salontafels. De moderne salons van Rolf Benz zijn altijd anders. En ze zitten altijd goed.

Meer dan 50 jaar Rolf Benz

Dat is 50 jaar dromen, relaxen, ontspannen, knuffelen en indutten in misschien wel de beste banken die er bestaan. Het merk vierde zijn verjaardag met de RB 50, die genomineerd werd voor de Duitse Design Award 2015. 

Bij Interieur Van der Waerden vindt u bovendien ook moderne accessoires, die salons een warme uitstraling geven. Knusse kussens, een plaid of een gezellig tapijt van Rolf Benz. Ook Kymo biedt inspirerende tapijten aan die uw woonwereld afwerken.

Rolf Benz 6500: iconisch design

Een van de bekendste designs van Rolf Benz is zeker de 6500: een salon gemaakt om de tijd te doorstaan. Een look waar de tijd geen vat op heeft.  

De rugleuningen en de zitdiepte zijn aanpasbaar aan uw lichaam. Alles om uw zitplezier perfect te maken.

Geen wonder dat dit iconische bankstel al jarenlang de favoriet is van onze klanten.

Van ‘standaard’ sofa naar chaise longue of hoekbank

Welk design u ook kiest, wij helpen u met de samenstelling van de zetel. Een standaard formaat sofa, een chaise longue of een mooie hoekbank? Bij Van der Waerden denken we verder dan uw salon. Wij kijken naar het totaalplaatje van uw inrichting.

Ervaar zelf het comfort

Bij alle Rolf Benz salons zijn verschillende zitcomposities en samenstellingen mogelijk. 
Daardoor passen de Rolf Benz zetels in alle ruimtes. 

Deze moderne sofa’s worden bovendien aan uw optimale zithouding aangepast. En dan hebben we de pure kwaliteit van het leder nog niet vermeld. 

Het echte comfort van een Rolf Benz zetel valt niet te beschrijven. Dat moet u voelen in onze showroom.

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen