Salon


Salon

Rolf Benz zetels staan synoniem voor ultiem zitcomfort en perfect design. Bij al deze banken kiest u de kleur van de stof of het leder. En uiteraard een bijhorende en eigenzinnige salontafel. Daardoor zijn moderne salons van Rolf Benz altijd anders. En altijd ideaal.

Meer dan 50 jaar Rolf Benz

Dat is 50 jaar dromen, relaxen, ontspannen, knuffelen en indutten in misschien wel de beste banken die er bestaan. Het merk vierde zijn verjaardag met de RB 50, die genomineerd werd voor de Duitse Design Award 2015. 

Bij Interieur Van der Waerden vindt u bovendien moderne accessoires, die salons hun warme uitstraling geven. Denk maar aan knusse kussens, een plaid of gezellig tapijt van Rolf Benz. Ook Kymo biedt inspirerende tapijten, die uw woonwereld vervolmaken.

Rolf Benz 6500: iconisch design

Een van de bekendste designs van Rolf Benz is zeker de 6500: een salon gemaakt om de tijd te doorstaan dankzij zijn eigentijdse maar tegelijkertijd tijdloze look. 

De rugleuningen zijn aanpasbaar aan uw lichaam, alsook de zitdiepte: alles om u zo comfortabel mogelijk te laten zitten. 

Geen wonder dat dit iconische bankstel al jarenlang favoriet is bij onze klanten.

Van ‘standaard’ sofa naar chaise longue of hoekbank

Welk design er ook past bij uw interieur, wij kunnen u mee helpen kiezen. Een standaard formaat sofa, een chaise longue of een mooie hoekbank? Bij Van der Waerden kijken we graag naar het totaalplaatje van uw inrichting.

 

Ervaar zelf het comfort

Bij alle Rolf Benz salons zijn verschillende zitcomposities en samenstellingen mogelijk. Daardoor passen de Rolf Benz zetels in alle ruimtes. 

Deze moderne sofa’s worden bovendien aan uw optimale zithouding aangepast. En dan hebben we de pure kwaliteit van het leder nog niet vermeld. 

Maar het echte comfort van een Rolf Benz zetel valt niet te beschrijven. Dat moet u voelen in onze showroom.

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen