Servies

Geen gedekte tafel, zonder servies

Het servies bepaalt voor een groot deel de sfeer aan tafel tijdens een etentje met vrienden of familie. Bloemen, kaarsen en mooie servetten zorgen voor de afwerking, het servies is altijd de basis. 
En het eten smaakt nog zo goed op een mooi bord. 

Tijdens het evenement ‘De Gedekte Tafel’, zetten we dan ook graag de collecties van Serax en Ferm Living in de kijker. 
Want ook daarvoor kan je bij Interieur Van der Waerden terecht. 

Een servies voor elke gelegenheid

Van ontbijt tot diner, van een snelle hap tot een uitgebreid thema-etentje: voor elke gelegenheid is er een perfect servies. 

In verschillende settings laten we je op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni 2022 kennis maken met de prachtige collecties van Serax
“La Nouvelle Table” van Merci is bijvoorbeeld geïnspireerd op het Japanse “Bento” en combineert verschillende groottes en kleuren van rechthoekige borden. De bijhorende tas kan voor soep of koffie. Op het onderbordje presenteer je melk, suiker of een sneetje brood. 

Sergio Herman hoeven we eigenlijk niet meer voor te stellen. Deze chef-kok, beroemd van z’n restaurants met Michelinsterren en verschillende TV-programma’s, ontwierp voor Serax de collecties Surface en Inku. We gingen hiermee aan de slag en tonen je een gedekte ontbijttafel in onze toonzaal.  

Pop the colour: Ottolenghi 

Yotam Ottolenghi is een Israëlisch-Britse kok die koken met groenten een nieuwe dimensie geeft. Smaakmakers en verrassende combinaties zorgen voor heerlijke sensaties in de mond. 
Z’n liefde voor groenten werd vertaald in een kleurrijk servies: borden, kommetjes, serveerschalen, bestek … 
Dit mooie servies brengt je meteen in vakantiesfeer.

Ook zin in de zon? Kom deze collectie ontdekken tijdens De Gedekte tafel 

Ferm Living: Flow 

De Flow collectie van Ferm Living is een serie van perfecte imperfecties. 
Niet perfect rond, maar organisch bijna-rond-gevormd. Zowel voor ontbijt, lunch, diner als tussendoortje kan dit servies dienst doen.

De Gedekte Tafel

Op zaterdag 18 juni (14-20u) en zondag 19 juni (11-18u) kan je deze collecties bewonderen in onze toonzaal tijdens het evenement ‘De Gedekte Tafel’ dat we samen met 7 ondernemers uit de Denderstreek organiseren.
Het wordt ontdekken, proeven en genieten.
Beloofd.

De toegang voor dit event is gratis.
Geef je een seintje als je van plan bent langs te komen? Mail naar info@vanderwaerden.be of bel 053 66 86 45