lattoflex oscar

Promotie slaapkamer


Slaapkamer

Ontsnap naar een wereld van ultieme luxe en comfort met ons exclusieve pakket voor slaapkamerartikelen! 

Nu beschikbaar met torenhoge kortingen, biedt deze aanbieding alles wat je nodig hebt voor een volledige slaapkamerinrichting tegen zeer voordelige prijzen.

Bedkader Lattoflex Oscar

De Lattoflex Oscar combineert innovatieve materialen met een verfijnd, eigentijds ontwerp dat naadloos in elke slaapkamer past. De stevige, maar flexibele lattenbodem biedt optimale ondersteuning en bevordert een gezonde slaaphouding, zodat je elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt.

Maar de Lattoflex Oscar is meer dan alleen functionaliteit; het is een toonbeeld van stijl en vakmanschap. De elegante lijnen en hoogwaardige afwerking maken dit bedkader tot een echte blikvanger in je slaapkamer. Bovendien zorgt het duurzame materiaal ervoor dat je jarenlang kunt genieten van de perfecte nachtrust.

€ 4 210 

€ 2 735

Lattoflex bodem

€ 840

€ 630

Matras Zen firm

€ 2 217

€ 1 550

Now bijzettafel met lade

Dit prachtige nachttafel ondersteunt jouw nachtelijke routine moeiteloos en voegt tegelijkertijd een vleugje verfijning toe aan je interieur.

De Now bijzettafel is niet zomaar een nachttafel; het is een statement van modern design en praktische bruikbaarheid, perfect afgestemd op de strakke lijnen en het eigentijdse ontwerp van de Lattoflex Oscar. Met zijn tijdloze uitstraling en hoogwaardige afwerking, past het perfect naast je bed en versterkt het de stijlvolle ambiance van je slaapkamer.

Dankzij de hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking straalt de Now bijzettafel dezelfde kwaliteit en duurzaamheid uit als de Lattoflex Oscar bedkader. Samen vormen ze een harmonieuze eenheid die jouw slaapkamer transformeert tot een oase van rust en stijl.

€ 476 

€ 300

Now ladenkast vision

De Now Ladenkast Vision combineert modern design met praktische opbergruimte, perfect voor al je dagelijkse benodigdheden. Met zijn  tijdloze esthetiek past deze ladenkast perfect bij de elegante uitstraling van de Now nachttafel. De hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking zorgen voor een luxueuze uitstraling die jarenlang meegaat.

Met meerdere ruime lades biedt deze ladenkast voldoende opbergruimte voor kleding, accessoires en andere persoonlijke items. Het doordachte ontwerp zorgt ervoor dat alles netjes en georganiseerd blijft, terwijl de stijlvolle handgrepen een vleugje verfijning toevoegen.

€ 987

€ 640

Now wandkast grijs

Met meerdere planken en vakken biedt de Now Wandkast Grijs voldoende opbergruimte voor boeken, decoratieve items en meer. De slimme indeling zorgt ervoor dat alles georganiseerd en binnen handbereik blijft, terwijl de solide constructie en hoogwaardige materialen garant staan voor duurzaamheid en langdurig gebruik.

De grijze afwerking van de wandkast straalt een rustige, tijdloze charme uit die perfect aansluit bij een breed scala aan kleurenschema’s en interieurstijlen. Bovendien zorgt het slanke ontwerp ervoor dat de kast niet te veel ruimte inneemt, waardoor het ideaal is voor zowel ruime als compacte kamers.

€ 3 527 

€ 2 290

ONZE EET-& WOONKAMER PROMOTIE

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen