huelsta_NEO_Schlafen_194181f3.tif


Slaapkamer


Slaapkamer

Een goede nachtrust begint bij een harmonieuze inrichting.

Met Van der Waerden ontwerpt u uw slaapkamer volledig op maat van uw wensen en stijl.

Waarom een slaapkamer op maat?

Waarom is een slaapkamer op maat zo belangrijk? Je slaapkamer is een baken van rust en ook je meubels zouden ervoor moeten zorgen dat de kamer rust uitstraalt.

Hoe kunnen kasten op maat daarbij helpen? Ze zorgen ervoor dat alle ruimte zo efficiënt mogelijk benut wordt en dat de slaapkamer weer snel helemaal zen opgeruimd is.

Wilt u graag plafondhoge slaapkamerkasten? Misschien wilt u graag uw tv laten inbouwen in de kast? Dankzij ons maatwerk is dat een fluitje van een cent.

 

Inloopdressing: maak het meeste van uw ruimte

Altijd al een inloopdressing in uw slaapkamer gewild? Ook daar kunnen wij voor zorgen: dankzij ons maatwerk kunnen uw dressing-dromen werkelijkheid worden. Samen met u bespreken wij uw wensen voor uw ideale inloopkast: van indeling tot de beste tips om uw meubels te onderhouden. Wij kijken naar het totaalplaatje en zorgen dankzij onze totaalinrichting dat uw hele slaapkamer één geheel vormt.

 

Heerlijk slapen dankzij een Lattoflex

Een bed dat helemaal verstelbaar is, dat is pas een luxe! Makkelijk ‘s avonds nog even in je spannende boek lezen of je favoriete tv-programma bekijken. Met een simpele druk op de knop verstelt het bed zich naar de positie die voor jou op dat moment het aangenaamste is.

Kom zeker ook eens onze Lattoflex bedden testen: zo voelt u direct het verschil en weet u welk type bed het beste geschikt is om u een heerlijke nachtrust te garanderen.

Sfeervol slapen

Een Hülsta slaapkamer op maat is altijd inspirerend. Een kleerkast in hetzelfde hout als uw nachtkastje, een commode van Multi-Varis, die functionaliteit en esthetiek moeiteloos combineert, of een zachte tint voor een oase van sereniteit.

En met led-verlichting op strategische plaatsen zorgt u voor instant sfeer.

 

Kom tot rust met Now! by Hülsta

Ook het jonge merk bezorgt u zoete dromen met haar slaapkamercollectie. Alle meeneemmeubelen delen hun geraffineerde design en heldere tinten met de ontwerpen van Hülsta. Net als hun onberispelijke kwaliteit trouwens.

Kom langs in onze showroom. Samen met Van der Waerden zet u de slaapkamer op maat, waar u altijd van droomde, op papier. En vervolgens ook in uw woning. Ervaren vakmannen nemen de levering en installatie op zich, zodat u op uw twee oren kunt slapen.

 

 

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen