huelsta_NEO_Schlafen_194181f3.tif


Slaapkamer


Slaapkamer

Een goede nachtrust begint bij een harmonieuze inrichting.

Van der Waerden ontwerpt uw slaapkamer volledig in de stijl die u wenst.

Now by Hülsta bed

Waarom een slaapkamer op maat?

Waarom is een slaapkamer op maat zo belangrijk? Een slaapkamer moet een baken van rust zijn. Daarom moeten ook jouw meubels rust uitstralen.

Hoe kunnen kasten op maat daarbij helpen? Maatkasten zorgen dat alle ruimte zo efficiënt mogelijk benut wordt en dat de slaapkamer snel opgeruimd is. Een opgeruimde kamer zorgt immers voor rust.

Wilt u graag plafondhoge slaapkamerkasten? Of misschien een ingebouwde TV? Met ons maatwerk is dat een fluitje van een cent.

 

Inloopdressing: benut de hele ruimte

Altijd al van een inloopdressing in uw slaapkamer gedroomd? Met onze kasten op maat maken wij uw dressing-dromen waar. Samen met u zoeken wij naar de ideale indeling van uw inloopkast. Wij kijken naar het totaalplaatje en zorgen dat uw hele slaapkamer één geheel vormt.

 

Heerlijk slapen dankzij een Lattoflex

Een bed dat volledig verstelbaar is, dat is pas een luxe! ‘s Avonds nog even in een spannend boek lezen of je favoriete tv-programma bekijken. Met een eenvoudige druk op de knop verstelt het bed zich naar de positie die voor jou op dat moment het aangenaamste is.

Kom zeker ook onze Lattoflex bedden testen: zo voelt u onmiddellijk het verschil en weet u welk type bed het meest geschikt is voor de perfecte nachtrust.

Sfeervol slapen

Een Hülsta slaapkamer op maat werkt altijd inspirerend. Een kleerkast in hetzelfde hout als uw nachtkastje, een commode van Multi-Varis, die functionaliteit en esthetiek moeiteloos combineert, of een zachte tint voor een oase van sereniteit.

Led-verlichting op strategische plaatsen zorgt voor een instante sfeer.

 

Kom tot rust met Now! by Hülsta

Ook het jonge merk bezorgt u zoete dromen. Alle meeneemmeubelen vallen op door hun geraffineerde design en heldere tinten. Net als hun onberispelijke kwaliteit trouwens.

Kom langs in onze showroom.  Van der Waerden ontwerpt samen met u de slaapkamer van uw dromen.  Onze ervaren vakmannen nemen de levering en installatie op zich. U kan op uw twee oren slapen.

 

 

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor u kan betekenen