Realisatie, livinginrichting


test


test

Heb je het perfecte interieur, maar mis je hier en daar nog enkele leuke accenten?  Dè oplossing hiervoor vind je terug in ons uitgebreide gamma decoratie-elementen van onder andere Serax en Ferm Living.

Serax

Accessoires:

the finishing touch

Til je interieur naar een hoger niveau met de juiste accessoires: prachtige vazen van Ferm Living, een decoratieve draadmand of porseleinen schaal van Serax of bijvoorbeeld en tafellamp van één van deze trendy merken.

Serax bloempotten en vazen

Een leeg hoekje breng je in een handomdraai tot leven door er planten te zetten.

Serax, dat zijn oorsprong vindt in de “potterie”, heeft een ruime en prachtige collectie bloempotten en vazen of elementen om deze op een mooie manier te presenteren.

Maak je keuze uit kleurrijke exemplaren of bloempotten met een industriële look.

Ferm Living plantbox

Ook bij Ferm Living hebben ze groene vingers: de plantbox is gemaakt om jouw planten de mooiste plaats te geven die het verdient. Deze plantbox is een echte blikvanger in huis. Geen planten voor je plantbox? Je kan hem ook vullen met boeken, flessen, decoratieve stukken, …

Daarnaast heeft Ferm ook prachtige vazen, karaffen en leuke hebbedingetje

Prachtige vazen van Piet Boon

Heb je het niet zo voor planten, maar wil je wel een leeg hoekje vullen?  De robuuste vazen van Piet Boon doen de leegte zo vergeten.

Piet Boon begon in 1983 zijn designstudio en maakt de wereld van interieur en architectuur mooier. Zijn stijl is gekenmerkt door strakke lijnen.

Kleur in je interieur?

Daar zorgen de items van Fatboy voor: decoratie met een knipoog.  Een bijzettafel, kleurrijke poef of zitzak springen in het oog en toveren meteen een glimlach op je gezicht.

Cadeautjes

Al deze artikelen zijn ook leuk om cadeau te doen !
We voorzien ze met plezier van een mooie verpakking.

Kom langs in onze showroom en ontdek hoe deze leuke details een verschil maken in jouw leefruimtes.

Enkele voorbeelden

ERvaar zelf wat Van der Waerden interieur voor u kan betekenen