The Big Green Egg

Outdoor cooking is steeds populairder. Denk maar aan een feestje met vrienden in de tuin of een gezellige avond in familie in je buitenwoonkamer. Het eerste wat in ons opkomt wanneer we het hebben over outdoor cooking, is barbecue.

Om jarenlang te kunnen genieten van ultieme smaken in combinatie met zuinig gebruik en een mooi design kies je best voor een barbecue van het topmerk Big Green Egg. In het uitgebreide aanbod vind je tientallen verschillende barbecuemodellen en bijbehorende accessoires om jouw outdoor cooking ervaring keer op keer uniek te maken.

Betrokkenheid

Vertrouwen

Kwaliteit

menselijkheid

productkennis

The Big Green Egg

Maak jouw ervaring compleet

In je keuken heb je verschillende accessoires nodig. En dat geldt ook voor je buitenkeuken. Gelukkig vind je bij The Big Green Egg een uitgebreid assortiment aan praktische en stijlvolle accessoires voor elke dag, of voor speciale gelegenheden.

Of je nu op zoek bent naar een mooie snijplank in teakhout, naar een quick read thermometer of naar een ronde of rechthoekige druippan, in de gevarieerde Big Green collectie vind je het allemaal.

Ook kleinere accessoires

Zoals aanstekers, tangen om het vlees vast te pakken of om te draaien of speciale borstels om je toestel schoon te maken, kan je terecht bij The Big Green Egg. Het merendeel van de accessoires zijn ontworpen in een strakke vormgeving en hebben een groene, zwarte of zilveren kleur zodat alles een mooi geheel vormt.

Ben je zelf op zoek naar een superieure barbecue die jarenlang meegaat? Liefst eentje met een uniek design dat prachtig staat in jouw tuin? Bekijk het exclusieve aanbod van The Big Green Egg en bestel jouw favoriete model!

Talloze redenen om te investeren in een Big Green Egg

Eindeloze mogelijkheden

Ben jij liefhebber van zeer mals vlees, eet je graag gegrilde kip met groenten of vind je het heerlijk om buiten een lekker stoofpotje klaar te maken? Van gerookte biefstuk en geroosterd varkensvlees tot knapperige pizza’s en smeuïge desserten, met een Big Green Egg zijn alle gerechten om van te watertanden!

Verkrijgbaar in verschillende formaten

Organiseer jij regelmatig feestjes voor de hele buurt of voor jouw grote vriendengroep? Of bestaat jouw familie uit veel personen? Dan is de Big Green Egg Large precies wat jij nodig hebt! Met een diameter van 46cm kan je met deze barbecue in no time lekker veel gerechten klaarmaken.

Is dit model nog niet groot genoeg voor jouw behoeften? De Big Green Egg Xlarge heeft een diameter van 61cm en de Big Green Green 2XL heeft een doorsnee van maar liefst 73cm! Past een kleinere variant beter bij jou? Dan is er de Big Green Egg Medium, de Big Green Egg Small of de charmante Minimax. The Big Green Egg heeft de juiste barbecue voor iedereen.

Veilig koken in de buitenlucht

Niet alleen in je keuken binnen, maar ook in je buitenkeuken gaat veiligheid boven alles. De toestellen van The Big Green Egg zijn bekroond met een certificaat dat conform de Europese regelgeving is aangaande (voedsel)veiligheid. Zo ben jij er zeker van dat je steeds veilig kookt.

Zuinig en proper koken

De Big Green Egg toestellen zijn vervaardigd uit een bijzonder keramisch materiaal. Voor het bereiden van maaltijden wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van houtskool van hoogwaardige kwaliteit die zeer weinig assen afgeeft. Het gevolg? Met een Big Green Egg barbecue kook je niet alleen uiterst zuinig, maar ook lekker proper.

Big Green Egg, Veel meer dan een barbecue!

Maak een afspraak in onze showroom en dan helpen wij je met veel plezier.

Buitengewone garantievoorwaarden

Investeren in een Big Green Egg kooktoestel is investeren in een barbecue die moeiteloos een leven lang meegaat. Voordat de toestellen het fabriek verlaten, worden ze stuk voor stuk onderworpen aan een grondige inspectie. Niet alleen de functionaliteit, maar ook de veiligheid en de verwachte levensduur wordt nauwkeurig gecontroleerd. Is er toch een defect aan jouw toestel? Dan profiteer je van uitstekende garantievoorwaarden!

Uniek design

The Big Green Egg heeft zijn naam te danken aan zijn uniek design. Zoals de merknaam al doet vermoeden, hebben alle toestellen het ontwerp van een groot, groen ei. En welke kleur komt er nu beter tot z’n recht in een tuin dan groen?!

Contacteer ons

Maak een afspraak, dan voorzien wij 100% van onze aandacht voor u!

DENDERLEEUW

Steenweg 480
9470 Denderleeuw
België

 
 

OPENINGSUREN DENDERLEEUW

Dinsdag, donderdag, vrijdag:
9.30 tot 12u -13.30 tot 18u

Woensdag:
9.30 tot 12u

Zaterdag:
10 tot 17.30u

 

Zondag van oktober tot april
14 tot 17u

Maandag en woensdagnamiddag: 
na afspraak

Afspraak? Bel 053 66 86 45 
of mail naar info@vanderwaerden.be