Weekend van de Klant

Unizo, weekend van de klant

Onze klanten worden het hele jaar door in de watten gelegd, maar tijdens het Weekend van de Klant zetten we jullie extra in de bloemetjes ! Dit jaar gaat het weekend van de klant door op zaterdag 1 en zondag 2 oktober. 

Cadeautje

Cadeautjes zijn leuk om te krijgen èn om te geven. Laat ons vandaag nog weten dat je langskomt (carol@vanderwaerden.be) en reserveer jouw gratis geschenk ! Koop je immers voor min. € 25,00, dan verrassen we jou met een waardevol cadeau. 

Zelf op zoek naar een geschenkje om iemand in de bloemetjes te zetten? Snuister dan zeker eens rond in onze showroom, we hebben een uitgebreid gamma vazen, schalen, bloempotjes, kussentjes, … of ga voor een cadeaubon en laat de gelukkige zelf kiezen. 

Koken op The Big Green Egg

Tijdens dit Weekend van de Klant trakteren we onze klanten op een kookdemonstratie op The Big Green Egg. Deze keer snijden we het thema herfst aan: heerlijk kokerellen met seizoensingrediënten. 
Ben je ook benieuwd naar wat zo’n buitenkooktoestel eigenlijk allemaal kan? 
Heb je er al veel over gehoord, maar wil je nu eigenlijk wel eens zien hoe koken op een Green Egg juist in z’n werk gaat? 
Of heb je er al eentje en zit je nog met praktische vragen? 

Breng ons dan een bezoekje op zaterdag 1 of zondag 2 oktober tussen 13 en 17u. 

Zelf geen Egg-fan, maar ken je wel iemand die geïnteresseerd is? Spread the word … iedereen is welkom. 

Wedstrijd

Unizo organiseert tijdens dit weekend een heuse wedstrijd, waarbij je kans maakt om een buitenlandse trip te winnen voor twee personen. Elke bezoeker krijgt van ons een deelnameformuliertje. Kom dus langs en waag je kans ! 

Welkom

Op 2 oktober is het ook Open Bedrijvendag. Ben je op stap voor deze gelegenheid? Spring dan zeker ook eens bij ons binnen !

Onze showroom is open op zaterdag 1 oktober van 10 tot 17.30. Op zondag 2 oktober zijn we open van 13 tot 17u.