Welkom !

Interieur Van der Waerden, team

Interieur Van der Waerden, al meer dan 90 jaar een gevestigde waarde in de regio.

Een familiebedrijf pur sang, met intussen de derde generatie aan het roer.

Meet the family …

Michèle Van der Waerden

Met haar diploma pas op zak, stapte Michèle in 1995 in het familiebedrijf.
Sinds 2010 heeft ze het roer van haar vader overgenomen.
Als zaakvoerder leidt ze de firma op alle vlakken.
Ze combineert de functies van CEO, CFO en Sales Manager met de vingers in de neus.
Ook de PR is bij haar in goede handen. Michèle is immers actief in verschillende netwerkorganisaties.
Om te beginnen is ze voorzitter van Unizo Denderleeuw. Je vindt haar ook elke vrijdagochtend bij de ontbijtvergadering van BNI Ternat De Geuzen. Binnen deze organisatie neemt ze ook een mentorfunctie op zich.

Ontmoet je Michèle in de showroom, dan zal ze jou steeds met de glimlach ontvangen.
Ze ontwerpt samen met jou je droomkeuken, zoekt met evenveel passie de gepaste opstelling en bekleding voor je salon of werkt met plezier een volledige inrichting uit.

Is er naast dit alles nog vrije tijd, vraag je je zo af ?
Niet veel, maar de beschikbare tijd besteedt Michèle graag met haar gezin: haar twee jongens van 20 en 18 en haar man Jeroen, die hieronder ook aan bod komt.
Haar passies, naast werk en gezin, zijn o.a. kokerellen en lekker eten, genieten van de natuur en een frisse neus halen aan zee.

Benieuwd naar deze klassedame? Breng ons een bezoekje en ‘meet Michèle’ ! 

Jeroen Vandeputte

Jeroen is sinds 2000 actief bij Interieur Van der Waerden.
Hij is niet alleen de rechterhand van Michèle, maar ook haar echtgenoot.
Jeroen stuurt het team monteurs aan. Hij is dus ’s ochtends steeds vroeg uit de veren.
Ook hij is actief binnen BNI Gent Shake en dus op vrijdag nog nèt iets vroeger op de been voor de wekelijkse ontbijtvergadering.

Jeroen gidst jou als geen ander door de mogelijkheden van het maatwerk. Keuken, dressing, bureau- of kantoorruimte ? Aan elk project werkt hij met dezelfde passie en gedrevenheid. 
Wil je graag een bezoekje brengen aan onze lounge in de Ghelamco Arena? Bel Jeroen dan op 09/330.23.77 om een afspraak te maken.

Daarnaast is Jeroen ook onze Big Green Egg specialist. Een uit de hand gelopen hobby die de overtreffende trap van passie heeft bereikt. De groene kamado heeft voor hem geen geheimen meer en die kennis deelt hij graag tijdens één van de vele kookdemo’s.

En daarmee verklappen we meteen ook één van z’n vrijetijdsbestedingen: allerhande nieuwe gerechtjes uitproberen op The Big Green Egg.
En er kleurt nog meer groen, want hij heeft ook wel groene vingers. Bij mooi weer vind je hem dus vaak terug in de tuin. Uiteraard geniet hij van de momenten samen met het gezin en de familie.

Wil je met Jeroen graag jouw maatwerkplannen bespreken? Welkom in onze showroom ! 

Carol Van der Waerden

De jongere zus van Michèle liep als klein meisje vaak rond in de meubelwinkel. Het was dan ook geen verrassing dat ze in 2007 de overstap maakt van de wereld van de kranten, naar die van de meubelen.

Carol is de administratieve rechterhand van Michèle en zorgt o.a. voor een tijdige facturatie. Daarnaast plant ze de sociale media in, verstuurt op tijd en stond de nieuwsbrief en houdt de website up to date.

Ook in de toonzaal ontvangt Carol jou met open armen: ze helpt je graag bij je salonkeuze en is ook helemaal thuis in de wereld van de accessoires van Serax en Ferm Living. Vragen over slaapcomfort? Ze geeft je met plezier antwoord.

Carol brengt haar vrije tijd graag door met haar twee dochters en man. Ze krijgt energie van haar wekelijkse sportafspraak, ontspannen koken en heerlijk lachen met vrienden. In de school van de kinderen steekt ze de handen uit de mouwen binnen het oudercomité. Ook wroeten in de tuin geeft haar voldoening. 

Benieuwd om de jongste Van der Waerden in het bedrijf te ontmoeten? Kom dan zeker eens langs 

Photocredits: brandyourface