Welkom in de Van der Waerden-wijnlounge

The perfect combo of good wine and fine interior design

Geniet hier van een heerlijk glas in een comfortabele setting. Een beetje zoals thuis, maar dan beter.

Deze wijnbar werd in 2020 overgenomen door twee enthousiaste ondernemers, Olivier en Steven. Voor de inrichting van deze stijlvolle lounge werkten ze samen met Van der Waerden interieur uit Denderleeuw. Op slechts 15 minuten hier vandaan!

Hier proef je heerlijke wijnen en geniet je van het zitcomfort van Rolf Benz en Freistil Rolf Benz. Het beste van beide werelden.

Ervaar zelf wat Interieur Van der Waerden voor jou kan betekenen

Dankzij de combinatie van de grote sofa met verschillende draaibare fauteuils, is deze ruimte geschikt voor zowel een romantische avond met z’n twee als een uitstapje in groep. 

Rolf Benz zetels staan synoniem voor ultiem zitcomfort en perfect design. Bij al deze banken kies je de kleur van de stof of het leder. En uiteraard een bijhorende en eigenzinnige bijzettafel.

De bijzettafels van Serax zijn, net als de fauteuils, makkelijk te verplaatsen. Probeer het vooral zelf eens uit. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste setting.

Wil je meer informatie over het meubilair waar je nu in zit of wil je graag één van deze modellen bij jou thuis? Kom dan langs in onze showroom te Denderleeuw, het is blakbij en er is een ruime parking voor de deur.

Daarnet zat je beter hé?

Wist je dat we in de Van der Waerden-wijnlounge werken met de prachtige meubelen van Rolf Benz, Freistil Rolf Benz, Serax en Kymo? Stuk voor stuk topmerken die modern meubilair brengen voor élk interieur.

Benieuwd wat we voor jouw interieur te bieden hebben? Wil je meer informatie over het gebruikte meubilair of wil je graag één van deze modellen bij jou thuis?