wINTERIEUR Kado-shopping

Winterieur

Van harte welkom op de allereerste editie van wINTERIEUR Kado-shopping ! 

Op zondag 27 november verwelkomen we u samen met een 10-tal andere ondernemers in onze toonzaal. 

Bovendien geniet u in onze showroom van de schilderwerken van de Aalsterse kunstenaar André Van Schuylenbergh. 
Meet & greet the artist: tussen 16 & 18u. 

Proef en beleef ! 
Maak van de gelegenheid gebruik om alvast uw kerst- en eindejaarscadeautjes aan te kopen bij één van de enthousiaste standhouders. 

De gelegenheidslocatie is onze showroom in Denderleeuw. Maak er kennis met het prachtig meubilair van Hülsta en Rolf Benz, maar ook met de leuke accessoires en cadeau-artikelen van Serax, Ferm Living en Fatboy. 

INNOVINO importeert (h)eerlijke boetiek wijnen uit Frankrijk en Italië. Zij werken daarbij met familiale wijnbouwers, die ze persoonlijk kennen. Ze zijn er kind aan huis, kennen hun producten en maakten voor u de beste selectie. Als gepassioneerd importeur wil sommelier, Gunther De Grom, graag nieuwe smaaksensaties die hij ontdekt met u delen. Bezoek wINTERIEUR en vraag hem advies en inspiratie voor de nakende feestmenu’s.

DJ Gemini brengt je met z’n muzikale vibes in de juiste feeststemming. 

LICHTADVIES, verdeler van o.a. Flos, Delta Light, … zet kunst in de spotlights maar zorgt ook voor de juiste sfeerverlichting. Binnenhuisarchitecte Anja De Mil werpt graag haar licht op jouw interieur 

Evy Ronsijn van ATELIER REBUL betovert je met de heerlijkste geuren in de vorm van parfum, geurstokjes of -kaarsen, zeep, bodylotion … 
Je vindt bij haar een uitgebreid gamma aan cadeau-artikelen.  

ATELIER NOBELI adviseert je over de kleuren die best bij je passen: ben je een winter- of zomertype? Linde De Smet maakt de analyse. 
Zo kies jij voor je volgende feest de perfecte party-outfit.
Ook voor worskhops met vriendinnen kan je bij haar terecht. 

Erica Flowers & Happy Things is een speciaalzaak in bloemen en planten. Ann Van Eeckhout maakt verfijnd rouw- en huwelijkswerk. In de winkel in Meerbeke vind je een ruim assortiment aan decoratie en cadeaus van o.a. Gommaire. 

Veerle Van Audenaerde, kleur-en stijlconsulente, startte in 2019 haar winkel @LOUISE. Met passie voor mode streeft ze haar droom na door elk seizoen stijlvolle kledij en accessoires aan te bieden aan democratische prijzen.

Een exclusief cadeau vind je ongetwijfeld bij Monique Verreydt van MOVESCARVES. Ze vertaalt je persoonlijkheid in unieke zijden creaties. Maak kennis met deze gepassioneerde dame tijdens wINTERIEUR. 

Tijdens de feestdagen laten we ons graag extra culinair verwennen. THE HAPPY FOOD COMPANY heeft zowel heerlijke zoetigheden als hartige lekkernijen in huis. Bovendien stellen Henk Mortier en z’n vrouw Mieke Janssens ook smakelijke geschenkmanden samen. Zo pak je steeds met een origineel en verrassend cadeautje uit. Laat u tevens ook in de watten leggen door hun heerlijke tapasplanken en kaas- en charcuterieplanken.  Hun glimlach en advies krijgt u er gratis bij 😊.
Mieke en Henk zijn ook trouwe helpers van de Sint en zullen dus een voorraadje lekkers meebrengen. 

Voor je stralende feestlook zorgt schoonheidssalon TWINS, met o.a. skin- en bodycare en cosmetica. Els Pevenage is gedreven en volgt de laatste nieuwe trends op de schoonheidsmarkt. 

Noteer het alvast in je agenda: zondag 27 november, van 10 tot 18u in de showroom van Interieur Van der Waerden 

Nieuwsgierigen kunnen ook zaterdag 26/11 al eens langskomen.