Bureaumeubilair van Hülsta

  • Hülsta Now! Time bureau inrichting
  • Hülsta Home Office
  • Hülsta Mega Design bibliotheekkast
  • Hülsta Now! Time bureau
  • Mega Design boekenkast
  • Hülsta Now! Vision wandkast
  • Hülsta, Nuria bureaublad in wandkast
    Hülsta, Nuria bureaublad in wandkast

Kom uw project bespreken met onze interieurspecialisten

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Werkt u af en toe thuis? Dan kunt u maar beter een functionele en stimulerende werkomgeving in uw huis creëren. Met bureaumeubilair van Hülsta bijvoorbeeld.

Hülsta wand- en bibliotheeksystemen

U wil uw zolder met schuin dak omtoveren tot een kantoorruimte? Met een bibliotheeksysteem van Hülsta laat u geen vierkante centimeter van uw schuine wand onbenut. Door de eindeloze variaties in hout en lak is uw bureaumeubilair uniek en tegelijkertijd professioneel en vertrouwelijk.

Functionaliteit voorop

Met de verschillende componenten op maat stelt u uw home-office samen zoals u dat wil. Of dat nu voor u alleen is, of ook voor uw partner of collega, met Hülsta gaat u steeds voor de meest praktische indeling. Geen ruimte voor een kantoor? Kies dan voor een stijlvolle werkplek in uw living

Uw home-office, uw stijl 

Hülsta bureaumeubilair straalt een eigen visie uit. De mix van tijdloosheid en moderne esthetiek biedt het ideale decor voor uw professionele activiteiten. Van warm hout in combinatie met strakke accentkleuren tot stijlvol wit: u vindt gegarandeerd een lijn die perfect aansluit bij uw karakter én uw interieur

Bureaumeubilair op maat

Als specialist in maatwerk helpt Van der Waerden u graag met het ontwerp van uw home-office. Ook als u op zoek bent naar de perfecte bureautafel helpen onze interieurspecialisten u graag verder. Bespreek uw ideeën en budget met ons en laat u verrassen door meubelen die aan al uw verwachtingen voldoen.