Bureaumeubilair van Hülsta

  • Serax Studio Simple
  • Hülsta Now! Time bureau inrichting
  • Hülsta Mega Design bibliotheekkast
  • Hülsta Now! Time bureau
  • Serax Luc Vincent stoel Vinyl Vinyl
  • Mega Design boekenkast
  • Hülsta Now! Vision wandkast
    Hülsta Now! Vision wandkast

Kom uw project bespreken met onze interieurspecialisten

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Werkt u af en toe thuis? Dan kunt u maar beter een functionele en stimulerende werkomgeving in uw huis creëren. Met bureaumeubilair van Hülsta bijvoorbeeld.

Hülsta wand- en bibliotheeksystemen

U wil uw zolder met schuin dak omtoveren tot een kantoorruimte? Met een bibliotheeksysteem van Hülsta laat u geen vierkante centimeter van uw schuine wand onbenut. Door de eindeloze variaties in hout en lak is uw bureaumeubilair uniek en tegelijkertijd professioneel en vertrouwelijk.

 

Functionaliteit voorop

Met de verschillende componenten op maat stelt u uw home-office samen zoals u dat wil. Of dat nu voor u alleen is, of ook voor uw partner of collega, met Hülsta gaat u steeds voor de meest praktische indeling. Geen ruimte voor een kantoor? Kies dan voor een stijlvolle werkplek in uw living. 

 

Uw home-office, uw stijl 

Hülsta bureaumeubilair straalt een eigen visie uit. De mix van tijdloosheid en moderne esthetiek biedt het ideale decor voor uw professionele activiteiten. Van warm hout in combinatie met strakke accentkleuren tot stijlvol wit: u vindt gegarandeerd een lijn die perfect aansluit bij uw karakter én uw interieur. 

 

Bureaumeubilair op maat

Als specialist in maatwerk helpt Van der Waerden u graag met het ontwerp van uw home-office. Ook als u op zoek bent naar de perfecte bureautafel helpen onze interieurspecialisten u graag verder. Bespreek uw ideeën en budget met ons en laat u verrassen door meubelen die aan al uw verwachtingen voldoen.

 

Ga voor een persoonlijke touch

Kies voor een persoonlijke touch in je bureau: zet enkele persoonlijke spulletjes neer en kies de leukste foto’s uit om neer te zetten. Zo krijg je een persoonlijke sfeer in je thuiskantoor en voel je je direct rustiger, ideaal om aan je werk te beginnen. 

 

Stevige en ergonomische bureaumeubels

Het bureaumeubilair van Hülsta is zeer stevig en daarom erg geschikt voor dagelijks gebruik. Let ook zeker op uw bureaustoel en uw bureau als u last heeft van uw rug en moet letten op een goede, ergonomische zithouding. Kan u het bureau aanpassen en verstellen? En uw bureaustoel? 

 

Ook voor specifieke wensen kan u altijd bij ons terecht, we helpen u graag het ideale thuiskantoor uitkiezen.